Τζόνι Ντεπ: Καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της Αμπερ Χερντ - Σοκάρουν οι περιγραφές της

Κόσμος
Τζόνι Ντεπ: Καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της Αμπερ Χερντ - Σοκάρουν οι περιγραφές της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοχος ο Τζόνι Ντεπ

Ενοχος ο Τζόνι Ντεπ. Το δικαστήριο του Λονδίνου κατέληξε σήμερα πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε τη σύζυγό του», μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει κατά της Άμπερ Χερντ και της εφημερίδας «The Sun».

Μετά από μια δίκη 16 ημερών στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου τον Ιούλιο, ο δικαστής διαπίστωσε πως ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος απέναντι στη γυναίκα του ήταν δικαιολογημένος.

Μέσα σε αυτές τις 16 ημέρες, το δικαστήριο άκουσε πολλά για την ταραχώδη ζωή ενός από τα πιο φλογερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, με κάποιους από τους ακόλουθους ισχυρισμούς:

Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και πως έπινε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν οι «κανονικοί» άνθρωποι.

Η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για αφόδευση στο συζυγικό τους κρεβάτι.

Η ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tesla Έλον Μασκ, την οποία όμως αρνήθηκε. Ο Τζόνι Ντεπ έχασε το ποσό των 650 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε λάβει για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και έμεινε με 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξοδεύει 30.000 δολάρια κάθε μήνα για την αγορά κόκκινου κρασιού.

Επίσης, ειπώθηκε ότι «επιτέθηκε» στην Άμπερ Χερντ κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία, ενώ ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως η πρώην σύζυγός του ήταν βίαιη απέναντί του. Τόσο ο Τζόνι Ντεπ όσο και η Άμπερ Χερντ προσκόμισαν αποδεικτικά στοιχεία στη δίκη, καθώς και οι δύο αντάλλαξαν κατηγορίες σχετικά με το ποιος διέπραξε την ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της θυελλώδους σχέσης τους. Πολλοί μάλιστα ήταν οι μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ του διάσημου ηθοποιού, τόσο πρώην σύντροφοί του, όσο και μέλη του προσωπικού του ζευγαριού, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

Η δίκη προσέλκυσε την προσοχή του κόσμου εν μέσω εκπληκτικών λεπτομερειών σχετικά με τις κακές συνήθεις του Τζόνι Ντεπ, τα απίστευτα έξοδα που έκανε και τα εύθραυστα οικονομικά του, αλλά και τη λαμπερή ζωή του ζευγαριού και την τοξική σχέση του.

Σοκάρουν οι περιγραφές της

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο, η Daily Mail αποκαλύπτει τι κατέθεσε η Αμπερ Χερντ και πώς πήρε την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο.

Μετά από ένα δημοσίευμα του Marie Claire έκανε λόγο για κρίση στον γάμο τους στο οποίο εκείνη απάντησε ότι πρόκειται για κακόβουλα σχόλια, ήρθε ένας άγριος ξυλοδαρμός.

«Επέλεξα να αντιδράσω απλώς με το να σηκωθώ και να τον κοιτάξω στα μάτια. Ο Τζόνι αντέδρασε φωνάζοντας: "Α, νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;". Ελπίζοντας ότι θα αποφύγω τη βία, προσπάθησα να ηρεμήσω τον Τζόνι και μετά πήγα στον πάνω όροφο για να λήξω το θέμα. Ο Τζόνι με ακολούθησε, με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, με έπιασε από τα μαλλιά, μπήκε μπροστά μου στη σκάλα και με έσυρε από τα μαλλιά στα τελευταία σκαλοπάτια», αναφέρει η Αμπερ Χερντ, η οποία σε έναν από τους καβγάδες τους, το 2014 είχε στείλει μηνύματα στη βοηθό του Τζόνι Ντεπ.

«Στο πάνω μέρος της σκάλας, ο Τζόνι με έσπρωξε δύο φορές, κάτι που με έκανε να φοβηθώ πως θα πέσω. Του είπα ότι μου είχε σπάσει τον καρπό, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσω. Ο Τζόνι συνέχισε να με χτυπά και κάθε φορά που με πετούσε κάτω, το μόνο που έκανα ήταν να σηκώνομαι και να τον κοιτώ στα μάτια. Ο Τζόνι αντιδρούσε ουρλιάζοντας: "Νομίζεις ότι είσαι σκληρός τύπος;" «Πήρε φόρα και με κουτούλησε στο πρόσωπο, κάτι που έκανε αμέσως τη μύτη μου να αιμορραγεί, ενώ πονούσα σε όλο το κεφάλι μου. Αμέσως έβαλα τα κλάματα και πίστεψα πως πρέπει να πάω στο νοσοκομείο», περιέγραψε.

Η Αμπερ Χερντ, η οποία είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα, συνέχισε λέγοντας: «Είπα στον Τζόνι ότι θέλω να χωρίσουμε και ότι θα έπαιρνα την αστυνομία εάν με ξανακουμπούσε. Όταν άρχισα να απομακρύνομαι, με έσπρωξε, με άρπαξε και με πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο τραβώντας με από τα μαλλιά» και πρόσθεσε: «Όταν φτάσαμε στο πάνω γραφείο, του είπα ότι τον αφήνω γιατί δεν μπορούσα να ανεχτώ άλλο αυτή την συμπεριφορά. Εκείνος με άρπαξε από το λαιμό, με έριξε στο πάτωμα και με χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μου τραβούσε τα μαλλιά, με χαστούκιζε στο πρόσωπο, ενώ ούρλιαζε "Γαμ@@@@ θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω, μ' ακούς;". Τούφες από τα μαλλιά μου υπήρχαν παντού και ανησύχησα ότι ο Τζόνι δεν είχε συνείδηση του τι γινόταν και θα μπορούσε πράγματι να με σκοτώσει».

Αλλά ο άγριος καβγάς δεν τελείωσε εκεί, καθώς Αμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ συνέχισαν να τσακώνονται. «Ο Τζόνι με έριξε στο κρεβάτι, έβαλε το ένα του γόνατο στην πλάτη μου, ενώ με το άλλο του πόδι πατούσε το ξύλο του κρεβατιού για να στηρίζεται. Με χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, ενώ ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη "Σε μισώ γαμ@@@@", συνέχεια. Το κρεβάτι έσπασε από την δύναμη του Τζόνι κι εκείνος με χτυπούσε με γροθιές. Θυμάμαι πως δεν μπορούσα να φωνάξω γιατί πίεζε το πρόσωπό μου στο στρώμα. Για λίγο δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω και τότε φοβήθηκα πως θα με σκοτώσει», υποστηρίζει η ηθοποιός.

Οπως δήλωσε η Αμπερ Χερντ, αυτό που θυμάται στη συνέχεια είναι να μπαίνουν οι φίλοι της στο σπίτι και να τη βρίσκουν χτυπημένη, ενώ είδαν μαλλιά της στο πάτωμα και το κρεβάτι σπασμένο.

Η Αμπερ Χερντ μετά το διαζύγιο, δώρισε ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έλαβε από τον Τζόνι Ντεπ σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

(Φωτογραφία IMDB)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News