Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Χαμός στο Twitter με την... επίμονη μύγα στο κεφάλι του Πενς

Κόσμος
Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Χαμός στο Twitter με την... επίμονη μύγα στο κεφάλι του Πενς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμεινε για πάνω από δύο λεπτά στο κεφάλι του και αναδείχθηκε σε... σταρ της τηλεμαχίας

Κανένα μέτρο... κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν τήρησε η διάσημη πλέον μύγα που κάθισε για πάνω από δύο λεπτά πάνω στο κεφάλι του Μάικ Πενς στο χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων, με τον ίδιο φυσικά να μην έχει ιδέα για τον απρόσμενο επισκέπτη.

Η κατάμαυρη μύγα που έκανε μπαμ πάνω στα λευκά μαλλιά του Πενς φαίνεται πως έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή τηλεμαχία ανάμεσα στην Καμάλα Χάρις και τον Μάικ Πενς, αν κρίνει τουλάχιστον κανείς από τον χαμό που προκάλεσε στο Twitter.

«Αφήστε τη μύγα να μιλήσει» ήταν το αίτημα πολλών χρηστών της πλατφόρμας που θεώρησαν ότι η παρουσία του συμπαθούς εντόμου στο ντιμπέιτ δεν ήταν καθόλου τυχαία και ότι απλά... περίμενε τη σειρά της να τοποθετηθεί.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που θεώρησαν... δεδομένο ότι η μύγα στηρίζει Τζο Μπάιντεν και Καμαλα Χάρις στις επερχόμενες εκλογές, και γι' αυτό προσπάθησε να σαμποτάρει τον Πενς στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Άλλοι πάλι συνδύασαν την παρουσία της με το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ «δείχνει νεκρός μέσα του».

 Σε άλλες αναρτήσεις, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών απεικονίζεται με τη μυγοσκοτώστρα στο χέρι, έτοιμος να αναλάβει δράση! Την ίδια φωτογραφία (που δεν είναι ξεκάθαρο ή όχι αν αποτελεί προϊόν επεξεργασίας) μοιράστηκε και ο λογαριασμός του Μπάιντεν στο Twitter, προτρέποντας τους υποστηρικτές του να συνεισφέρουν οικονομικά στην εκστρατεία του.

protothema

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News