Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα φύγει από το νοσοκομείο: «Μην φοβάστε την Covid»

Κόσμος
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα φύγει από το νοσοκομείο: «Μην φοβάστε την Covid»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να βγει βόλτα με το αυτοκίνητο

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα φύγει αργότερα σήμερα στις 22:30 από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για την COVID-19, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «πολύ καλά».

«Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα - 22:30 ώρα Ελλάδας). Νοιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό, τι πριν 20 χρόνια! είπε στο Twitter.

Υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει βόλτα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία για την Covid-19 και να κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτοκίνητο, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News