Aποκάλυψη Wall Street Journal: «Ο Τραμπ ήξερε ότι είναι θετικός και το απέκρυψε»

Κόσμος
Aποκάλυψη Wall Street Journal: «Ο Τραμπ ήξερε ότι είναι θετικός και το απέκρυψε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο «φάουλ» από τον Αμερικανό πρόεδρο

Νέες αντιδράσεις προκαλεί αποκάλυψη της Wall Street Journal για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αφορά στην ασθένεια του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος νοσηλεύεται κςθώς έχει διαγνωσθεί θετικός στον ιό. Μετά τη «βόλτα» του προέδρου με SUV έξω από το νοσοκομείο που ρποκάλεσε σάλο, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έκανε ένα ακόμα «φάουλ».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε υποβληθεί σε rapid test το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ήξερε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό και παρόλα αυτά το απέκρυψε, και το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφανίστηκε κανονικά στο Fox News για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Sean Hannity, ο Τραμπ απλώς επιβεβαίωσε ότι η συνεργάτιδά του, Χόουπ Χικς, είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και σχετικά με τα δικά του αποτελέσματα δήλωσε ότι θα τα λάβει ή αργά εκείνο το βράδυ ή το επόμενο πρωί. Όπως αναφέρουν πηγές στην αμερικανική εφημερίδα, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκάλυψε το αποτέλεσμα από το rapid τεστ, που βγήκε θετικό, αναμένοντας το τεστ επαλήθευσης, ενώ έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού σύμφωνα με το thetoc.gr είχε λάβει τις απαντήσεις και από το δεύτερο τεστ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τραμπ ζήτησε από τον σύμβουλό του να μην αποκαλύψει τα αποτελέσματα του πρώτου τεστ αναφέροντας χαρακτηριστικά "μην το πεις σε κανέναν".

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News