Σοκ στις ΗΠΑ: Γάμος συνδέεται με επτά θανάτους από κορωνοϊό

Κόσμος
Σοκ στις ΗΠΑ: Γάμος συνδέεται με επτά θανάτους από κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά θάνατοι που σχετίζονται με τον κορωνοϊό στο Μέιν συνδέονται με έναν γάμο αναφέρουν μέσα ενημέρωσης

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση πως επτά θάνατοι από κορωνοϊό στο Μέιν συνδέονται με γάμο και δεξίωση που έγιναν στις 7 Αυγούστου στην παραθεριστική πόλη Μιλινόκετ στα κεντρικά της πολιτείας. Κανένας από τα θύματα δεν είχε πάει στο γάμο αλλά τους κόλλησαν!

Ήδη εδώ και μέρες η πολιτεία του Μέιν, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, είχε συνδέσει τον συγκεκριμένο γάμο με πέντε θανάτους. Την Τρίτη (15.09.2020) ανακοινώθηκε πως κι έκτος άνθρωπος που συνδέεται με την εκδήλωση πέθανε από την Covid-19, ενώ ένας έβδομος θάνατος αναμένεται να συμπεριληφθεί στον επίσημο απολογισμό σήμερα, ανέφερε η Portland Press Herald.

Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο γάμο μόλυναν 176 άτομα σε ολόκληρη την πολιτεία του Μέιν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που αρρώστησαν στη φυλακή της κομητείας Γιορκ στο Άλφεντ, περίπου 220 μίλια νοτιοδυτικά του Μιλινόκετ, ανέφερε η Press Herald.

«Οι τάσεις που έχουμε παρατηρήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας λένε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν ή δεν βελτιώνονται», δήλωσε ο Σαχ. «Η Covid-19 δεν βρίσκεται στην άλλη πλευρά του φράχτη. Είναι στις αυλές μας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News