Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Κόσμος
Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 27χρονος ήταν γιος της μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ.

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση πως ο 27χρονος Benjamin Keough, ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία έλαβε κλήση για να πάει στο σπίτι του Benjamin Keough περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Όταν έφτασαν, τον βρήκαν νεκρό με πυροβολισμό στο άνω μέρος του κορμού του. Η αστυνομία αντιμετωπίσει το θάνατο του ως αυτοκτονία.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της «είναι καταρρακωμένη και απαρηγόρητη αλλά προσπαθεί να μείνει δυνατή για χάρη των 11 ετών διδύμων της και της μεγαλύτερης κόρης της Ράιλι. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής της».

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ και ο Benjamin Keough λέγεται πως ήταν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο, που το 2009 είχαν κάνει το ίδιο τατουάζ, ενώ το 2012 έγραψε για εκείνον το τραγούδι Storm And Grace.

Ο Benjamin Keough ήταν μουσικός κι ο ίδιος. Η μητέρα του χαρακτήριζε την ομοιότητά του με τον παππού του, Έλβις Πρίσλεϊ, «αφύσικη». «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις. Όλοι τον τραβούσαν για να μια φωτογραφία γιατί είναι τόσο αφύσικο (σ.σ. το ότι έμοιαζαν). Καμία φορά με συγκλονίζει όταν τον κοιτάζω» είχε πει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε μια συνέντευξή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Flashback!!!! Backstage with Ben @opry on 8/21/12❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Marie Presley (@lisampresley) στις

Ο 27χρονος Μπεν κρατούσε χαμηλούς τόνους. Το 2009 είχε υπογράψει συμβόλαιο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Universal. «Η μουσική δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον Έλβις» είχε πει τότε σε μια συνέντευξή του. Όμως αργότερα, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας είχε διαψεύσει την υπογραφή συμβολαίου.

Το 2015, ο Benjamin Keough είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία με μια στολή του Έλβις Πρίσλεϊ και είχε γράψει: «Αγόρασα ένα «κομμάτι» του παππού σήμερα από έναν συλλέκτη. Το φόρεσε το 1974. Νιώθω πολύ πιο κοντά του τώρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mama Lion with cubs ❤️🖤💚💙🦁🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Marie Presley (@lisampresley) στις

newsit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News