Ο απίστευτος λόγος που εστιατόριο έγινε «εστία» κορωνοϊού στο Μίσιγκαν

Κόσμος
Ο απίστευτος λόγος που εστιατόριο έγινε «εστία» κορωνοϊού στο Μίσιγκαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόλλησαν» 85 άτομα, παρά τα μέτρα που είχε λάβει το εστιατόριο  

Μπορεί το εστιατόριο Harper's Restaurant & Brew Pub στο East Lansing του Μίσιγκαν, να άνοιξε στο 50% της χωριτικότητάς τους στις 8 Ιουνίου, όμως, μεγάλες ουρές άρχισαν αμέσως να σχηματίζονται στο  πεζοδρόμιο έξω από το εστιατόριο και ορισμένοι πελάτες αρνούνταν να ακολουθήσουν τους κανόνες για τις κοινωνικές αποστάσεις.

Έτσι, 85 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Ειδικότερα, 80 από τους θετικούς στον κορωνοϊό είχαν επισκεφθεί το εστιατόριο και 5 θεωρήθηκαν «δευτερογενείς λοιμώξεις», που σημαίνει ότι δεν είχαν βρεθεί στη παμπ αλλά κόλλησαν από κάποιον άλλο που είχε πάει σε αυτή, σύμφωνα με το Lansing State Journal.

«Προσπαθήσαμε να καθοδηγήσουμε τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά να φορούν μάσκες και να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις μέσω σήμανσης στο  πεζοδρόμιο και με ένα πανό στο κατάστημά μας», ανέφερε η δήλωση. «Η επίβλεψη της ουράς στα σκαλοπάτια του εστιατορίου ήταν επιτυχής, αλλά η προσπάθεια να κάνουμε τους πελάτες να ακολουθήσουν τις προτάσεις μας στο δημόσιο πεζοδρόμιο ήταν δύσκολη», είπαν οι ιδιοκτήτες.

Η δήλωση ανέφερε ότι το εστιατόριο έκλεισε προσωρινά μέχρι να βρει έναν τρόπο να ρυθμίσει το πρόβλημα της ουράς στο πεζοδρόμιο και να τροποποιήσει το σύστημα κλιματισμού για να «εγκαταστήσει μια τεχνολογία καθαρισμού του αέρα».

Πηγή: economistas.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News