Αντί για νεκρό ασθενή με κορωνοϊό, το φέρετρο ήταν τίγκα στην κάνναβη

Κόσμος
Αντί για νεκρό ασθενή με κορωνοϊό, το φέρετρο ήταν τίγκα στην κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα για έλεγχο και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο νεκρός από κορωνοϊό ήταν 300 κιλά κάνναβης

Ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως ο νεκρός από κορωνοϊό στο φέρετρο που μετέφερε όχημα, το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο, ήταν 300 ολόκληρα κιλά κάνναβης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το RT, ο οδηγός της νεκροφόρας ήταν πολύ νευρικός, όταν οι αστυνομικοί στη Βραζιλία τον σταμάτησαν για έλεγχο. Στις πρώτες του κουβέντες υποστήριξε ότι μετέφερε τα πτώματα δύο νεκρών ασθενών με κορωνοϊό.

Ωστόσο, στην κατοχή του δεν υπήρχαν τα σχετικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί μπήκαν σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας και την απουσία των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας σε αυτή την μετακίνηση.

Οι υποψίες των αστυνομικών βγήκαν αληθινές, όταν άνοιξαν το καπάκι από το φέρετρο. Μπροστά τους είδαν δέματα με χασίς. Στον οδηγό οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες.

Η Βραζιλία είναι δεύτερη παγκοσμίως σε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού με 965.512, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ που έχουν 2.168.414. Η Βραζιλία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε αριθμούς νεκρών από κορωνοϊό. Ξεπέρασε το Ηνωμένο Βασίλειο και μετρά 46.842 θύματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News