Γερμανική Εισαγγελία: Οι ερευνητές έχουν αποδείξεις για τον θάνατο της Μαντλίν – Τι ισχυρίζεται ο παιδόφιλος

Κόσμος
Γερμανική Εισαγγελία: Οι ερευνητές έχουν αποδείξεις για τον θάνατο της Μαντλίν – Τι ισχυρίζεται ο παιδόφιλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρήματα στο τροχόσπιτο του παιδόφιλου αποδεικνύουν ότι υπήρξαν δυστυχώς, πολλές «Μαντλίν» που έπεσαν στα χέρια του παιδόφιλου

Την ώρα που οι ερευνητές τονίζουν ότι διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» πως η μικρή Βρετανίδα Μάντλιν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, είναι νεκρή, ο 43χρονος παιδόφιλος αρνείται οιαδήποτε συμμετοχή στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν η οποία αγνοείται από το 2013.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ethnos.gr, οι ερευνητές διαθέτουν «αποδεικτικά στοιχεία» ότι η μικρή Βρετανίδα Μάντλιν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε το 2007 στην Πορτογαλία, είναι νεκρή, ανακοίνωσε την Τετάρτη 17 Ιουνίου εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία.

«Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος αυτός, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται ωστόσο για ιατροδικαστικές αποδείξεις (όπως η σορός) της εξαφάνισης της μικρούλας Μάντι, για την οποία ο βασικός ύποπτος είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση.

«Δεν τη σκότωσα», λέει ο παιδόφιλος

Ο δικηγόρος του Κρίστιαν Μπρούκνερ, του Νο. 1 υπόπτου για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚαν, είπε ότι ο πελάτης του «αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή» στην εξαφάνιση της μικρής Βρετανής, η οποία αγνοείται από το 2013. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται την ώρα που βγαίνουν στο προσκήνιο φωτογραφίες από το εσωτερικό του τροχόσπιτου το οποίο είχε στην κατοχή του ο Γερμανός παιδόφιλος και πραγματικά σοκάρουν.

Ο 43χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της 3χρονης κοπέλας, όμως τα ευρήματα στο τροχόσπιτο με το οποίο φέρεται να πήγε οδικώς από τη Γερμανία στην Πορτογαλία το επίμαχο καλοκαίρι του 2007, αποδεικνύουν ότι υπήρξαν δυστυχώς πολλές «Μαντλίν» που έπεσαν στα χέρια του παιδόφιλου. Οι Αρχές εκτός από το πορνογραφικό υλικό με παιδιά, βρήκαν και πολλά κοριτσίστικα μαγιό. Ο Μπρούκνερ, όμως, δεν είχε παιδιά.

Η Αστυνομία βρήκε επίσης έξι στικ μνήμης με περισσότερα από 8.000 αρχεία, τα οποία περιέχουν κυρίως εικόνες και βίντεο κακοποίησης παιδιών. Ήταν θαμμένα σε μια σακούλα σε μια τρύπα στο έδαφος, κάτω από τον νεκρό του σκύλο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είναι προφανές πότε ο Μπρούκνερ αγόρασε το 30 ποδιών Tiffin Allegro, αλλά ήταν γνωστό ότι οδηγούσε ένα όχημα που ταιριάζει με την περιγραφή του το 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News