Ρωσία - Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ θανάτων σε 24 ώρες

Κόσμος
Ρωσία - Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ θανάτων σε 24 ώρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Περιφέρεια της Μόσχας επιβεβαιώθηκαν 817 νέα κρούσματα του κορονοϊού.

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα πως 174 άνθρωποι πέθαναν από την Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, αριθμός ρεκόρ σε μία ημέρα, ο οποίος αύξησε τον συνολικό απολογισμό των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα σε 3.807.

Αξιωματούχοι ανέφεραν σήμερα 8.915 νέα κρούσματα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 362.342. Η Ρωσία είναι έτσι η τρίτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Ωστόσο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων έχει σταθεροποιηθεί και έχει αρχίσει μια ελαφρά μείωση. Το πρακτορείο TASS σημειώνει πως ο ημερήσιος ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων σημείωσε σήμερα χαμηλό ρεκόρ 2,5% έναντι 2,6% μια μέρα νωρίτερα. Επίσης ο αριθμός των ανθρώπων που ανέρρωσαν τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθε σε 12.331, ένα άλλο ημερήσιο ρεκόρ.

Στην Περιφέρεια της Μόσχας επιβεβαιώθηκαν 817 νέα κρούσματα του κορονοϊού.

Χθες, Δευτέρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίσθηκε και πάλι στο Κρεμλίνο, απ' όπου είχε απομακρυνθεί κατά την κορύφωση της πανδημίας της Covid-19.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο  εκπρόσωπός του, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε από την πλευρά του πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε εισαχθεί στα μέσα Μαΐου αφού είχε διαγνωσθεί θετικός στον νέο ιό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News