Από σχεδιαστής φωτισμών σε θεατρική παραγωγή του Λονδίνου… διανομέας σουπερμάρκετ

Κόσμος
Από σχεδιαστής φωτισμών σε θεατρική παραγωγή του Λονδίνου… διανομέας σουπερμάρκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν σοκ, λέει ο 33χρονος Γκριγκς, αλλά έτσι τουλάχιστον αισθάνεται ότι προσφέρει

Όταν εμφανίστηκε η επιδημία του νέου κορωνοϊού στη Βρετανία, ο Έλιοτ Γκριγκς εργαζόταν σε μια νέα θεατρική παραγωγή στο Λονδίνο.

Όταν όμως σταμάτησαν οι πρόβες, ο 33χρονος σχεδιαστής φωτισμών θεατρικών έργων αποφάσισε να αντικαταστήσει τους λαμπερούς προβολείς του Orange Tree Theatre του Ρίτσμοντ με τους δρόμους προαστίου του νοτίου Λονδίνου ως διανομέας της αλυσίδας σουπερμάρκετ Tesco.

Έχοντας εργαστεί σε παραγωγές του Γουέστ Εντ, συμπεριλαμβανομένης μιας sold-out παραγωγής στο σανίδι του "Fleabag" της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ το 2019, ο Γκριγκς ομολογεί ότι η αλλαγή ήταν ένα "σοκ" για τον ίδιο.

Αλλά «χρειαζόμουν να βρω κάτι που θα μπορούσα να κάνω, κάτι με το οποίο θα αισθανόμουνα ότι προσφέρω και βοηθάω», δήλωσε στην Reuters TV.

Ως ένας από τους 500 οδηγούς στο κέντρο διανομής της αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Κρόιντον δεν θεωρεί ότι μπορεί να κατατάξει τον εαυτόν του στην ίδια κατηγορία με το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται για να κρατήσει στη ζωή ανθρώπους. Ωστόσο αισθάνεται ότι προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία στους ανθρώπους που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω της Covid-19.

«Ένα βράδυ (...) μια Πέμπτη που οδηγούσα σε έναν μικρό δρόμο με σπίτια άνθρωποι χειροκροτούσαν και με χαιρετούσαν, ήταν πολύ παράξενο», είπε.

«Είναι ωραίο να μπορείς να συναναστρέφεσαι ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News