Ιταλία: Δάκρυα για ζευγάρι με 50 χρόνια γάμου - Αγκαλιά και στο νοσοκομείο

Κόσμος
Ιταλία: Δάκρυα για ζευγάρι με 50 χρόνια γάμου - Αγκαλιά και στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική ιστορία του Giorgio και της Rosa

Πάνω από πενήντα χρόνια γάμου μετρούν ο Giorgio και η Rosa στην Ιταλία. Μάλιστα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με την Corriere della Sera όταν και οι δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύτηκαν στο ίδιο νοσοκομείο.

Όταν εκείνος, μέσα Μάρτη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Cremona για πνευμονία που προκλήθηκε από Covid-19, η ζωή τους άλλαξε. «Ο Giorgio είναι από εκείνους τους ανθρώπους για τους οποίους νιώθεις μια ατέλειωτη στοργή – εξηγεί ένας γιατρός του νοσοκομείου – κανένα παράπονο, μόνο ευγνωμοσύνη. Κάποια στιγμή μονάχα μας ομολόγησε τη θλίψη του για την Rosa που του έλειπε.»

Λίγες μέρες αργότερα, νοσηλεύτηκε κι εκείνη, σε άλλο τμήμα του ίδιου νοσοκομείου. Όταν όμως βελτιώθηκε η υγεία της, δύο γιατροί συμφώνησαν για να τους κάνουν μία έκπληξη. Βρήκαν μια δικαιολογία και τους μετέφεραν στο ίδιο δωμάτιο όπου συναντήθηκαν μετά από τόσες μέρες μακριά. «Ήταν μια από εκείνες τις σκηνές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ – διηγούνται στο νοσοκομείο της Cremona. Κανείς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης.»

Λόγια γλυκά, η χαρά της συνάντησης κι εκείνη η αγκαλιά που δεν έχει ανάγκη από λέξεις…

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News