Ιταλία: Στραγγάλισε την 27χρονη σύντροφό του, επειδή νόμιζε πως τον κόλλησε κορωνοϊό

Κόσμος
Ιταλία: Στραγγάλισε την 27χρονη σύντροφό του, επειδή νόμιζε πως τον κόλλησε κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος για τη Λορένα Κουαράντα που δολοφονήθηκε από τον 28χρονο σύντροφό της

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει σοκάρει την Ιταλία, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αφού ένας 28χρονος σκότωσε την 27χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν.

Η 27χρονη φοιτήτρια Ιατρικής Λορένα Κουαράντα, δολοφονήθηκε από τον 28χρονο απόφοιτος Ιατρικής Αντόνιο Ντε Πάτσε 27 ετών, στις 31 Μαρτίου, στη Μεσίνα.

Ο 28χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία, ομολογώντας πως στραγγάλισε τη φίλη του, έπειτα από καβγά που είχαν οι δυο τους, καθώς νόμιζε ότι τον είχε κολλήσει κορωνοϊό. Στη συνέχεια, ο καθ' ομολογία δολοφόνος, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ωστόσο τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το θέμα αυτής της γυναικοκτονίας ξέφυγε από τα σύνορα της Ιταλίας, καθώς με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει σε πολλά μέρη του πλανήτη, εντείνονται οι φόβοι για αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας, με τα θύματα να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε τέσσερις τοίχους με τον κακοποιητή τους, χωρίς να μπορούν να διαφύγουν.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News