Η πορεία υγείας του Μπόρις Τζόνσον και οι αντίθετες πληροφορίες των Times

Κόσμος
Η πορεία υγείας του Μπόρις Τζόνσον και οι αντίθετες πληροφορίες των Times

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης» τόνισε ο ΥΠΕΞ

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ.

Ο Τζόνσον υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο St Thomas στο κεντρικό Λονδίνο για τα επίπονα συμπτώματα του κορωνοϊού που παρουσιάζει για πάνω από δέκα μέρες, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε νωρίτερα  πως το ηθικό του είναι υψηλό και συνεχίζει να κρατά τα ηνία της κυβέρνησης.

«Συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης»

«Εξακολουθεί να είναι στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση, ενημερώνεται τακτικά για τις εξελίξεις και συνεχίζει να ηγείται της κυβέρνησης», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ράαμπ, που προήδρευσε σήμερα της κυβερνητικής συνεδρίασης για την αντιμετώπιση του Covid-19, αντί για τον Τζόνσον.

Μπόρις Τζόνσον: Πήγα στο νοσοκομείο για τεστ

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του, μια ημέρα μετά την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Βρετανίας. «Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορωνοϊού», έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter.

Δημοσιεύματα μιλούν για χορήγηση οξυγόνου

Αντίθετες ήταν οι πληροφορίες της εφημερίδας Times που έγραφε ότι ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Tomas, κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News