Κορωνοϊός: Εκπληκτικό βίντεο - Αστυνομικοί στην Ισπανία τραγουδούν στο δρόμο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους!

Κόσμος
Κορωνοϊός: Εκπληκτικό βίντεο - Αστυνομικοί στην Ισπανία τραγουδούν στο δρόμο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αυτό τον τρόπο εμψυχώνουν Ισπανοί αστυνομικοί τους κατοίκους στην Αλγάιδα της Μαγιόρκα

Με χαμόγελο, τραγούδι και χορό τα όργανα της τάξης στην Ισπανία - δεύτερη χώρα σε αριθμό νεκρών και κρουσμάτων στην Ευρώπη – και συγκεκριμένα στην Αλγάιδα της Μαγόρια, εμψυχώνουν τους κατοίκους.

Εν ώρα υπηρεσίας και φορώντας τις στολές τους, γυρίζουν στις γειτονιές κι αφού ηχήσουν τις σειρήνες προκειμένου να βγάλουν τον κόσμο μέχρι τα μπαλκόνια και τις πόρτες, τους καλούν να τραγουδήσουν μαζί τους, να χορέψουν και να διασκεδάσουν έστω και για λίγο!

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το ethnos.gr, στην Ισπανία έχει τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του κορωνοϊού καθώς ήδη η χώρα μετρά περισσότερα από 28.000 κρούσματα και 1.700 θανάτους.

Ο κόσμος τηρεί πλέον το μέτρο και ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών μένοντας στο σπίτι. Το ηθικό των πολιτών, είναι προφανές, ότι δεν βρίσκεται και στο καλύτερο επίπεδο καθώς βιώνει μια άνευ προηγουμένου πανδημία που θερίζει και παραμένει απειλητική.

Ωστόσο, η αστυνομία σε κάποιες περιοχές της χώρας φροντίζει για να ανεβάσει την ψυχολογία και να προσφέρει χαμόγελα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και παραμένουν εσώκλειστοι. Όπως για παράδειγμα συνέβη στην Αλγάιδα της Μαγιόρκα, όπου η αστυνομία άφησε τα περίστροφα και τις χειροπέδες κι έπιασε τις κιθάρες και το τραγούδι!

Αστυνομικοί, εν ώρα υπηρεσίας, φορώντας τις στολές τους, γυρίζουν στις γειτονιές κι αφού ηχήσουν τις σειρήνες προκειμένου να βγάλουν τον κόσμο μέχρι τα μπαλκόνια και τις πόρτες, τους καλούν να τραγουδήσουν μαζί τους, να χορέψουν και να διασκεδάσουν έστω και για λίγο!

«Έχετε όρεξη να τραγουδήσετε μαζί μας» ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός, ο οποίος παίρνει την κιθάρα του μέσα από το περιπολικό και τραγουδά ένα εύθυμο παιδικό τραγούδι με τίτλο «En Joan petit quan balla», έχοντας τη συμπαράσταση των συναδέλφων του που επίσης τραγουδούν, χορεύουν και χτυπούν παλαμάκια. Οι κάτοικοι της περιοχής φαίνεται ότι απολαμβάνουν τη στιγμή, αφού στο τέλος αποθεώνουν τους αστυνομικούς που φεύγουν για να συνεχίσουν το έργο τους σε άλλη γειτονία.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News