Κορωνοϊός: Σε ρόλο «αχιστράτηγου» ο Ερντογάν, στον αγώνα κατά του ιού

Κόσμος
Κορωνοϊός: Σε ρόλο «αχιστράτηγου» ο Ερντογάν, στον αγώνα κατά του ιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο βίντεο-κλιπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «αρχιστράτηγο» στον αγώνα πλέον κατά ενός… ιού, έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας

Viral έχει γίνει ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας ένα νέο βίντεο – κλιπ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ρόλο «αρχιστράτηγου», όπου προετοιμάζει τους πολίτες της χώρας του ότι η ζωή τους πλέον δεν θα είναι ίδια, ενώ συγχρόνως τους ενθαρρύνει να συνταχθούν με τις επιταγές και τα μέτρα που ανακοινώνει.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, σε ένα επικό βίντεο-κλιπ ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το λαό του, ώστε να λάβει μέτρα και να νικήσουν, όπως καλεί, όλοι μαζί τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο ο Τούρκος πρόεδρος προετοιμάζει τους πολίτες του ότι η ζωή τους πλέον θα αλλάξει, αλλά παράλληλα τους ενθαρρύνει ότι, αν συνταχθούν με τις επιταγές και τα μέτρα που έχει ανακοινώσει, «όλοι μαζί θα νικήσουν τον κορωνοϊό».

Το νέο βίντεο-κλιπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «αρχιστράτηγο» στον αγώνα πλέον κατά ενός… ιού, έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας.

Με φωνή που πάντα πείθει και ξεσηκώνει, ο Τούρκος πρόεδρος, λέει στο βίντεο πως «είναι σαφές ότι τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά πλέον. Η μεγαλύτερη δύναμη της Τουρκίας είναι η Ενότητα, η Ομοψυχία, η Αδελφοσύνη Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη βοήθεια του Αλλάχ και με την υποστήριξη του Έθνους μας, θα βγούμε ζωντανοί από αυτή τη δύσκολη περίοδο, χωρίς να σκοντάψουμε και χωρίς πέσουμε πιο κάτω.

Από τη μια, θα προσπαθούμε να λύσουμε το όποιο πρόβλημα εμφανίζεται και από την άλλη θα αγωνιζόμαστε δυνατά για να οικοδομήσουμε το μέλλον μας. Αντιπροσωπεύουμε μία κουλτούρα που λέει «Ζήτω ο Άνθρωπος, ζήτω το Κράτος». Γι’ αυτό κάθε μέτρο που πήραμε ήταν για να προστατεύσουμε τη ζωή και το μέλλον των ανθρώπων μας.

Στην κουλτούρα μας το να έχουμε ψηλά τους γέροντές μας αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις για να έχουμε ευημερία σε αυτόν τον κόσμο αλλά και μετά θάνατον. Γι’ αυτό θα προστατεύουμε και θα φροντίζουμε τους ηλικιωμένους μας. Ο στόχος μας είναι πάντα η ζωή του ανθρώπου. Στους καιροσκόπους που τρίβουν τα χέρια τους περιμένοντας η χώρα μας να γίνει αιχμάλωτος αυτού του ιού δεν δώσαμε ούτε θα δώσουμε αυτή την ευκαιρία.

Ως Τουρκία κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, με γρήγορες αποφάσεις και ταχεία εφαρμογή τους, ώστε αυτή η κρίση να επηρεάσει όσο γίνεται λιγότερο τη χώρα μας.

Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να εκπληρώσουμε το χρέος που μας πέφτει, παίρνοντας κάθε είδους μέτρο, αφήνοντας την κρίση στον Αλλάχ. Μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό!», καταλήγει στο μήνυμά του ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News