Κόσμος

Ελληνίδα που ζει στη Βενετία: «Φοβόμαστε για τη ζωή μας, όλα έγιναν απότομα… τραγικά»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες, που ζουν στη Βενετία

Η Ιωάννα Ζιαμπίρη, η οποία είναι Ελληνίδα οικονομολόγος και ζει στην Πάντοβα, συγκλονίζει και προειδοποιεί τους Έλληνες με τις μαρτυρίες της για όλα αυτά που βιώνει στη Βενετία και γενικά στην Ιταλία, με την καραντίνα, στην οποία έχει μπει η χώρα λόγω του κορωνοϊού.

«Φοβόμαστε για τη ζωή μας», λέει η κυρία Ζιαμπίρη και προσθέτει: «Όλα έγιναν πολύ απότομα, πολύ τραγικά. Οι επιδημιολόγοι είχαν αρχίσει να κάνουν έκκληση για να απομονώσουν τον ασθενή μηδέν. Εδώ πήραν μέτρα από το πρώτο Σαββατοκύριακο αλλά στις υπόλοιπες πόλεις επέβαλαν απλά μέτρα. Τα περιστατικά αυξάνονταν συνέχεια. Εγώ ήμουν πολύ τυχερή γιατί στη δουλειά μου ενεργοποίησαν αμέσως τη δουλειά από το σπίτι. Τα μαγαζιά, όμως, τα μπαρ τα εστιατόρια έμειναν ανοιχτά έως τις 18:00. Έλεγαν κάποιοι ότι είναι μια απλή ίωση».

«Πλέον έχουν κλείσει τα πάντα και μπορούμε να πάμε μόνο σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Γνωρίζουμε τις επιπτώσεις. Όποιος πιαστεί να παραβιάζει τις συγκεκριμένες εντολές που μας έχουν δώσει, έχει κυρώσεις, πάει φυλακή. Είναι πολύ αυστηρός ο έλεγχος», σημειώνει η Ελληνίδα.

 

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια