Βρετανία: Απάτησε τον άντρα της με τον… ανήλικο γιο του

Κόσμος
Βρετανία: Απάτησε τον άντρα της με τον… ανήλικο γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

5 χρόνια φυλακή στη μητριά

Σε 5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία γυναίκα, η οποία απάτησε το σύζυγό της με το 16χρονο γιο του.

Η μητριά, όπως αναφέρει η The Sun, ξεκίνησε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον θετό της γιό όταν εκείνος έκλεισε τα 16 και εκείνη βρισκόταν στην ηλικία των 30.

Σύμφωνα με το Lincoln Crown Court ο πατέρας του νεαρού αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ανάμεσα στον γιο του και την σύζυγό του, όταν τους βρήκε γυμνούς, μαζί, στο κρεβάτι.

Ο πατέρας και σύζυγος τους έπιασε στα πράσα, όταν εγκατέστησε ένα σύστημα καταγραφής ήχου. Ανάμεσα στα άλλα που κατέγραψε ήταν την σύζυγό του να λέει στον γιο του ότι ο νεαρός είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της. Ωστόσο, όταν η γυναίκα γέννησε, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο σύζυγός της.

Η όλη υπόθεση έφθασε και εξετάστηκα από την αστυνομία όταν ο νεαρός ήταν 20 ετών. Μεταξύ άλλων κατέθεσε ότι η μητριά του άρχισε να τον φλερτάρει όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών και άρχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές λίγο αργότερα από τα 16α γενέθλιά του. Δήλωσε ακόμη ότι έκαναν σχεδόν καθημερινά σεξ έως ότου έκλεισε τα 18.

Στη δήλωσή του στο δικαστήριο, ο νεαρές ανέφερε: «Μου είπε ότι ήμουν ο πατέρας. Μου είπε ότι με στηρίζει και ότι δεν χρειαζόταν κάποιον άλλον».

Η γυναίκα ανακηρύχθηκε ένοχη με τρεις κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα με μέλος της οικογένειάς της.

Η συνήγορός της Κάρεν Γουάλτον είπε: «Είναι απόλυτα τρομαγμένη από τη συμπεριφορά της και εξακολουθεί να αγωνίζεται να καταλάβει γιατί τα έκανε όλα αυτά για τόσο καιρό». Καταδικάζοντάς την, η δικαστής Τζούλι Γουαρμπέρτον, της είπε ότι ήταν καθ’ όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς de facto μητέρα του. Ακόμη και μετά την πρώτη επέμβαση της αστυνομίας συνέχισες να τον προσβάλλεις με τον ίδιο τρόπο. Έμεινες έγκυος και για αρκετό καιρό τον άφησες να πιστεύει ότι ήταν ο πατέρας ενώ παράλληλα έλεγες στον πατέρα του το ίδιο πράγμα».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News