Κόσμος

41χρονος ισοβίτης ομολόγησε ότι σκότωσε δύο παιδεραστές μέσα στις φυλακές

Παραδέχθηκε την ενοχή του σε επιστολή στα ΜΜΕ

Ο 41χρονος Τζόναθαν Γουάτσον ομολόγησε το έγκλημα σε επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ -Ενώ προειδοποίησε για πιθανόν βίαιο ξέσπασμά του, δεν ελήφθη σοβαρά υπόψιν

Ο ισοβίτης Τζόναθαν Γουάτσον, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία που διέπραξε το 2009, ομολόγησε ότι αφαίρεσε τη ζωή σε δύο παιδεραστές, που εξέτισαν ποινή φυλάκισης στις ίδιες φυλακές της Καλιφόρνιας.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το athensvoice.gr, κατάδικος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Καλιφόρνιας ομολόγησε σε επιστολή του ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου δύο παιδεραστές που επίσης εξέτιαν ποινή φυλάκισης στο ίδιο κατάστημα. Λίγες ώρες νωρίτερα ο κατάδικος είχε προειδοποιήσει τον σύμβουλο των φυλακών για πιθανό βίαιο ξέσπασμά του. Η προειδοποίηση δεν ελήφθη υπόψιν.

Ο 41χρονος Τζόναθαν Γουάτσον ομολόγησε το έγκλημα σε επιστολή που απέστειλε στον ειδησεογραφικό όμιλο Bay Area News Group στη Βόρεια Καλιφόρνια. Έγραψε ότι ξυλοκόπησε με ρόπαλο τους καταδικασθέντες παιδεραστές. Ο Ντέιβιντ Μπομπ, 48 ετών, πέθανε την ημέρα της επίθεσης, ενώ ο 62χρονος Γκρέιαμ Ντε Λούις-Κόντι υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας. Και οι δύο είχαν καταδικασθεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονων.

Ο Γουάτσον εκτίει ποινή ισόβιας φυλάκισης για ανθρωποκτονία που διέπραξε το 2009. Υποστηρίζει ότι ένας από τους παιδεραστές που σκότωσε προκαλούσε τους τρόφιμους παρακολουθώντας όλη την ώρα παιδικά προγράμματα. «Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να ησυχάσω αν δεν έκανα αυτό που μου πρόσταζε το ένστικτο μου», έγραψε στην επιστολή.

Σχόλια