Κορωνοϊός: Άνδρας στην Ινδία νόμιζε ότι ήταν φορέας και αυτοκτόνησε

Κόσμος
Κορωνοϊός: Άνδρας στην Ινδία νόμιζε ότι ήταν φορέας και αυτοκτόνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα με την παγκόσμια ανησυχία να μεγαλώνει!

Τον πανικό έχει σκορπίσει ο θανατηφόρος ιός με αποτέλεσμα εξαιτίας του - σε κάποιες περιοχές του κόσμου - να βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάποιες ειδήσεις οι οποίες είναι από αστείες έως τραγικές.

Όπως ο πατέρας μιας οικογένειας στην Ινδία που πιστεύοντας ότι είναι φορέας του κοροναϊού αυτοκτόνησε για να σώσει την οικογένειά του, σύμφωνα με το newsit.gr.

Πριν δώσει τέλος στην ζωή του δεν άφηνε την οικογένειά του να τον πλησιάσει και μάλιστα τους πετούσε πέτρες για να τους κρατήσει μακριά. Όπως λένε μέλη της οικογένειας του Bala Krishna είχε πάθει εμμονή με τον κοροναϊό βλέποντας συνέχεια ειδήσεις στο κινητό του για το θέμα αυτό.

Αυτή είναι η τραγική εκδοχή της αντίδρασης στον κορωνοϊό. Υπάρχουν όμως και οι ατζαμήδες. Όπως, οι Ρουμάνοι τραυματιοφορείς οι οποίοι την ώρα που μεταφέρουν με όλες τις προφυλάξεις μια γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για κοροναϊό, τους φεύγει το φορείο από τα χέρια! Η 32χρονη δασκάλα μεταφερόταν με αυτόν τον τρόπο σε ειδικό χώρο καραντίνας αφού επέστρεψε από την Κίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News