Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικό βίντεο διάσωσης εγκύου - Νέος σεισμός 5,2 R

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικό βίντεο διάσωσης εγκύου - Νέος σεισμός 5,2 R

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

12 ώρες μετά τον φονικό σεισμό σώθηκε η γυναίκα

Nέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Τουρκία οδηγώντας σε δεκάδες θύματα και τραυματίες. Τουλάχιστον 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 1.130 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις αρχές.

Μια έγκυος διασώθηκε επίσης από τα ερείπια 12 ώρες μετά τη φονική σεισμική δόνηση στο Ελαζίγ. To συγκλονιστικό βίντεο της διάσωσης έκανε το γύρο του κόσμου. 

Την ίδια ώρα, μια γυναίκα διασώθηκε το Σάββατο από τα συντρίμμια του κατεστραμμένου σπιτιού της 17 ώρες, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,8 βαθμών που συγκλόνισε την ανατολική Τουρκία.Την επιχείρηση διάσωσης μετάδιδαν ζωντανά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Κατά τη διάρκειά της, μια διασώστρια μιλούσε συνεχώς με την παγιδευμένη γυναίκα, που ονομάζεται Αζίζε, σε μια προσπάθεια να την καθησυχάσει.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέβη στην επαρχία Ελαζίγ στην ανατολική Τουρκία, που επλήγη από τον φονικό σεισμό των 6,8 βαθμών.Ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε το πρόγραμμά του, βάσει του οποίου επρόκειτο να παραστεί στην 33η γενική συνέλευση του Συμβουλίου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (DEIK) στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε τη διάσωση της εγκύου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News