Γερμανία: Πυροβολισμοί στο Βερολίνο

Κόσμος
Γερμανία: Πυροβολισμοί στο Βερολίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο Βερολίνο, κοντά στο Σημείο Ελέγχου Τσάρλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στο κέντρο της πόλης μετά από πυροβολισμούς σε κατάστημα.

Άγνωστος άνοιξε πυρ σε καφετέρια κοντά στο σημείο ελέγχου Τσάρλι (Checkpoint Charlie) που χώριζε το Ανατολικό από το Δυτικό Βερολίνο.

Η αστυνομία στο Βερολίνο περικύκλωσε κτίρια στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας έπειτα από το περιστατικό με έναν άνδρα που πυροβόλησε, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο Twitter.

Το γερμανικό δίκτυο RBB, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, μετέδωσε ότι οι πυροβολισμοί πιθανόν να συνδέονται με μια απόπειρα ληστείας μέσα σε ένα καφέ.

Αργότερα, η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε πως ελέγχει την κατάσταση μετά τον πυροβολισμό που ρίχθηκε σήμερα στη διάρκεια απόπειρας ένοπλης ληστείας σε κατάστημα στη γερμανική πρωτεύουσα.

«Πιστεύουμε πως ο πυροβολισμός ρίχθηκε στη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε κατάστημα στην Φρίντριχστράσε. Έχουμε θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση», έγραψαν οι αστυνομικοί στο Twitter, χωρίς να κάνουν γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News