Συναγερμός και στη Χάγη - Επίθεση με μαχαίρι  

Κόσμος
Συναγερμός και στη Χάγη - Επίθεση με μαχαίρι  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και νέο περιστατικό επίθεσης στη Χάγη με τραυματίες

Λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στο Λονδίνο, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί τραυματίστηκαν, άλλο ένα περιστατικό επίθεσης αυτή τη φορά στη Χάγη, έρχεται να σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Σύμφωνα με την Ολλανδική Αστυνομία, αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μετά από επίθεση άνδρα, με μαχαίρι σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Χάγης και συγκεκριμένα σε κατάστημα πολυεθνικής αλυσίδας. 

Όπως αναφέρει το Πρακτορείο Reuters στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. 

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και απομακρύνουν τους περαστικούς.

Η αστυνομία της Χάγης αναζητά έναν άνδρα ηλικίας 45-50 ετών τον οποίο, στην ανακοίνωσή της περιγράφει με μια ολλανδική λέξη με την οποία χαρακτηρίζονται τα πρόσωπα που κατάγονται από τη Βόρεια Αφρική.

Νωρίτερα, ολλανδικοί ενημερωτικοί ιστότοποι ανέφεραν ότι ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Χάγη συνελήφθη. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media δείχνουν το σημείο της επίθεσης που έχει πια αποκλειστεί. Οι αναφορές λένε πως ο εμπορικός αυτός δρόμος ήταν γεμάτος από ανθρώπους που ψώνιζαν για την Black Friday.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News