Ρώμη: Τους έπεσαν «βαριά» 3 χοτ - ντογκ και αναψυκτικά αξίας 119 ευρώ!

Κόσμος
Ρώμη: Τους έπεσαν «βαριά» 3 χοτ - ντογκ και αναψυκτικά αξίας 119 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχαν χρεωθεί μέχρι και το ... σέρβις

«Βαρυστομάχιασαν» τουρίστες που «τόλμησαν» να φάνε στο κέντρο της Ρώμης.

Τρία χοτ-ντογκ, ένα σάντουιτς με προσούτο και τυρί, τέσσερα αναψυκτικά κι ένα μπουκαλάκι νερό κόστισαν 119 ευρώ. Η οικογένεια από την Απουλήια που επισκέφθηκε την Αιώνια Πόλη σύμφωνα με την εφημερίδα Il Messaggero, είχε χρεωθεί και 17,34 ευρώ για το...σέρβις.

«Ακόμη ένα "δάγκωμα" σε τουρίστες στην πρωτεύουσα», τονίζει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η εφημερίδα, για την «οικογένεια με τους δύο γονείς και τα παιδιά 11 και 15 ετών», που θέλησαν να καθίσουν στο μπαρ «τη φορά αυτή στη Βία ντελα Κοντσιλιατσιόνε.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά τον λογαριασμό των 430 ευρώ στην ίδια ζώνη του Καστελ Σαντ' Άντζελο σε ζευγάρι Γιαπωνέζων, ένα συμβάν που συζητήθηκε ιδιαίτερα τον περασμένο Σεπτέμβριο και οδήγησε σε έρευνα των δημοτικών αρχών στο εστιατόριο αυτό», υπενθυμίζει η Messaggero.

Είναι πολλές οι ανάλογες περιπτώσεις υπερχρεώσεων πελατών σε εστιατόρια και μπαρ της Ρώμης, που έχουν αναγκάσει το Καμπιντόλιο (δημαρχία) να αναζητεί νέα μέτρα, ώστε να υπάρχει έλεγχος και πειθαρχικά μέτρα στις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης και για να προστατευθούν οι τουρίστες από πιθανή εκμετάλλευση κι αισχροκέρδεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News