Λονδίνο: Ματωμένα ίχνη - Χτυπούσαν τις πόρτες για να σωθούν 39 ψυχές

Κόσμος
Λονδίνο: Ματωμένα ίχνη - Χτυπούσαν τις πόρτες για να σωθούν 39 ψυχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού

Tέσσερις συλλήψεις έχουν γίνει για την υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου στο Εσσεξ με τους 39 νεκρούς που έχει σοκάρει την υφήλιο.

Ο τέταρτος που συνελήφθη ήταν ένας 48χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, με την υποψία της συνωμοσίας για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία.

Επίσης, η αστυνομία έχει συλλάβει ένα ζευγάρι, που θεωρείται ότι ήταν οι τελευταίοι γνωστοί ιδιοκτήτες του φορτηγού του θανάτου. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι τους την Παρασκευή. Πρόκειται για τους 38χρονους Τζοάνα και Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κρατούνται με την υποψία της συνωμοσίας για εμπορία ανθρώπων και την υποψία για ανθρωποκτονία.

Υπό κράτηση είναι και ο οδηγός του φορτηγού του θανάτου, Μο Ρόμπινσον, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρίκη στο Εσσεξ.

Προσπάθησαν να σωθούν

Εν τω μεταξύ δεν σταματούν να σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, όσο ξετυλίγεται η υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου, στο Εσσεξ, μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν 39 πτώματα.

Στις πόρτες και άλλες εσωτερικές επιφάνειες του φορτηγού βρέθηκαν ματωμένα αποτυπώματα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mirror, κάτι που- αν επαληθευτεί και επίσημα- θα επιβεβαιώσει τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν οι 39 άνθρωποι που ήταν κλειδωμένοι μέσα στο φορτηγό, στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Εσσεξ την περασμένη Τετάρτη. Επιπλέον, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι άνθρωποι που εντοπίστηκαν νεκροί- 6 από αυτούς φέρεται να ήταν από το Βιετνάμ- βρέθηκαν νεκροί ή με ελάχιστα ρούχα πάνω τους.

Έσσεξ: Τι αντίκρισαν οι διασώστες όταν άνοιξαν το φορτηγό 

Σύμφωνα με την Mirror, όταν οι διασώστες άνοιξαν το φορτηγό του θανάτου στο Εσσεξ, έπειτα από τηλεφώνημα του οδηγού, Μο Ρόμπινσον, βρήκαν ματωμένα ίχνη στις πόρτες.

 «Όταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια», ανέφερε σύμφωνα με το iefimerida.gr η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News