Λονδίνο: Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 πτώματα

Κόσμος
Λονδίνο: Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού με τα 39 πτώματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο πίσω από την τραγωδία με τους 39 νεκρούς στο Έσσεξ

Την ταυτότητα του οδηγού του φορτηγού, που μετέφερε σε κοντέινερ 39 νεκρούς στο Εσσεξ, αποκαλύπτουν βρετανικά Μέσα.

Πρόκειται για τον Μο Ρόμπινσον, από το Portadown της Ιρλανδίας, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος φόνου μετά τη φρικτή αποκάλυψη. Το θρίλερ με το φορτηγό στο Εσσεξ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγωδίας.

Το φορτηγό στο Εσσεξ φέρεται να ανήκει σε εταιρεία Ιρλανδού. «Το Scania καταχωρήθηκε στη Βάρνα υπό την επωνυμία μιας εταιρείας που ανήκει σε Ιρλανδό πολίτη», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού στο Έσσεξ

Το βουλγάρικο δίκτυο BNR, χωρίς να κατονομάζει τις πηγές του, μεταδίδει ότι το φορτηγό στο Εσσεξ εγγράφηκε στη Βουλγαρία στις 19 Ιουνίου 2017, και ότι αποχώρησε από τη βαλκανική χώρα την επόμενη μέρα, ενώ έκτοτε δεν επέστρεψε.

Ο οδηγός του φορτηγού στο Έσσεξ

Το φορτηγό στο Εσσεξ φέρεται να ανήκει σε εταιρεία που ανήκει σε Ιρλανδό πολίτη

Την ίδια ώρα, η βρετανική αστυνομία λέει πως πιστεύει ότι το φορτηγό ταξίδεψε από το Ζεεμπρούγκε στο Βέλγιο προς το λιμάνι του Πάρφλιτ στην ανατολική Αγγλία.

Κατόπιν, παρέμεινε στην περιοχή Τούροκ γύρω στις 12.30 τοπική ώρα για περίπου 35 λεπτά προτού αναχωρήσει, σημείωσε η αστυνομία του Έσσεξ.

Η αστυνομία είχε αρχικά αναφέρει ότι το φορτηγό, το οποίο κατέληξε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Γκρέις, σε απόσταση περίπου 32 χλμ. ανατολικά του κεντρικού Λονδίνου, είχε ταξιδέψει μέσω του Χόλιχεντ στην Ουαλία.

Τόσο η Daily Mail όσο και η Mirror έχουν αναρτήσει βίντεο με το φορτηγό του θανάτου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News