Ρωσία: Νταντά - σατανίστρια στραγγάλισε έξι μηνών βρέφος

Κόσμος
Ρωσία: Νταντά - σατανίστρια στραγγάλισε έξι μηνών βρέφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το απεχθές έγκλημα να είναι μια πράξη εκδίκησης

Η23χρονη Viktoria Aimetdinova από τη Ρωσία ανέλαβε τη φύλαξη ενός μωρού 6 μηνών, έχοντας συστάσεις ως «έμπιστη» γκουβερνάντα. Ωστόσο, η πορεία διέψευσε και τη φήμη της και την επιλογή των άτυχων γονέων.

Οι γονείς του μωρού, ονόματι Bogdan, έπρεπε να απουσιάσουν για μια υποχρέωση. Έτσι το 6 μηνών μωρό έπρεπε να μείνει με τη Victoria, όπως και έγινε. Η 23χρονη, όμως, πήρε το μωρό, πήγε σε κοντινό άλσος και στη συνέχεια το στραγγάλισε.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν τη Victoria και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η Victoria εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το άψυχο σώμα του Bogdan στα χέρια της.

Η ψυχοπαθής γυναίκα συνελήφθη, σύμφωνα με το ethnos.gr, ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν μέσα από τα social media πως ήταν σατανίστρια. Συχνά πόσταρε μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ο αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν από τη σοκαριστική δολοφονία του Bogdan.

Το στοιχείο που κάνει την ιστορία ακόμη πιο πολύπλοκη, όμως, είναι πως το μωρό ήταν ετεροθαλής αδερφός του συντρόφου της 23χρονης, Andrey, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει από τη Victoria να χωρίσουν.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το απεχθές έγκλημα να είναι μια πράξη εκδίκησης προς τον Andrey.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News