Ο 4χρονος Beckett δίνει μάχη με τη λευχαιμία: Η φωτογραφία που έγινε viral

Κόσμος
Ο 4χρονος Beckett δίνει μάχη με τη λευχαιμία: Η φωτογραφία που έγινε viral

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καρκίνος δεν είναι εύκολη υπόθεση

Το γνωρίζουν καλά όσοι τον έχουν ζήσει και έχουν βγει νικητές από αυτήν τη μάχη, αλλά και οι συγγενείς και φίλοι ανθρώπων που δεν τα κατάφεραν. Η λέξη αυτή και η σημασία αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα όταν αφορά σε παιδιά.

Η φωτογραφία μιας μητέρας από το Τέξας, που έγινε δικαίως viral, είναι η απόδειξη του παραπάνω.

Η Kaitlin Burge, μητέρα του 4χρονου Beckett που δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία, έχει δημιουργήσει στο Facebook τη σελίδα «Beckett Strong», μέσω της οποίας προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την ασθένεια.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Beckett, στις οποίες ο μικρός φαίνεται να έχει χάσει τα μαλλιά του από τη χημειοθεραπεία και να στέκεται πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας έχοντας τάση προς έμετο, ενώ τον συντροφεύει η 5χρονη αδερφή του. «Εμετός ανάμεσα στο παιχνίδι. Σηκώνεται για να πέσει. Εκείνη στέκεται στο πλάι του αδερφού της και τον χαϊδεύει στην πλάτη όταν εκείνος αρρωσταίνει. Αυτός είναι ο παιδικός καρκίνος. Ή το δέχεσαι ή τα παρατάς» έγραψε η Kaitlin στο μήνυμά της.

Σύμφωνα με το ethnos, η  μητέρα σημείωσε πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Ιανουάριο, ωστόσο αποτυπώνουν την καθημερινότητά του 4χρονου γιου της μέχρι σήμερα.

Οι «θυσίες» για τον Beckett

Μέσα από τις αναρτήσεις της η Kaitlin προσπαθεί να δείξει τον αντίκτυπο που έχει ο παιδικός καρκίνος σε όλη την οικογένεια. Όπως εξηγεί, τα υπόλοιπα παιδιά, πηγαίνουν να μείνουν στη γιαγιά τους ή στον αδερφό της όταν ο Beckett βρίσκεται στο νοσοκομείο. «Είμαστε όλοι κουρασμένοι. Οι σχέσεις μας δοκιμάζονται. Χάνεις πολλούς φίλους, καθώς δεν βγαίνεις έξω και δεν κάνεις τη ζωή που έκανες πριν να σου συμβεί αυτό», αναφέρει η ίδια. Και συμπληρώνει: «Τα αδέρφια του είναι "ξεχασμένα" για πολύ καιρό. Κάνουν πολλές θυσίες που ο κόσμος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει».

Αν όλα πάνε καλά, ο Beckett αναμένεται να ολοκληρώσει τις θεραπείες του, τις οποίες ξεκίνησε το 2018, τον Αύγουστο του 2021. Τα μηνύματα στη σελίδα «Beckett Strong» για ανάκαμψη και ταχεία ανάρρωση, φυσικά πολλά. Και ποιος δεν εύχεται, εξάλλου, ο 4χρονος να αποδειχθεί δυνατότερος από αυτό που κατατρώει τα κύτταρά του και τον έχει υποβάλει σε αυτή τη διαδικασία;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News