Κόσμος

Γιατί ο Τραμπ δε θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την κόρη του, Τίφανι;

Ο… προσβλητικός λόγος!

Μέχρι και την κόρη του, Τίφανι, δε διστάζει να προσβάλλει ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την προσωπική βοηθό του, Μαντλίν Γουέστερχουτ (η οποία έπειτα οδηγήθηκε σε υποχρεωτική παραίτηση), ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την 25χρονη κόρη του Τίφανι Τραμπ, επειδή τη θεωρεί… χοντρή.

Μάλιστα, κάπως αστειευόμενη είπε ότι ο Τραμπ δεν μπορεί καν να εμφανίσει την μικρή του κόρη δημοσίως.

Ο Τραμπ, καθώς αναχωρούσε χθες για το Καμπ Ντέιβιντ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν αληθεύουν όσα υποστήριξε η Γουέστερχουτ με τον Αμερικανό Πρόεδρο να απαντά: «Ο όχι. Όχι. Η Τίφανι είναι σπουδαία. Αγαπώ την Τίφανι».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο Τύπος είναι ανέντιμος γιατί υποτίθεται όσα είπε ήταν off-the-record». Ανέφερε ακόμη ότι δεν πρέπει να επαναλαμβάνουν πράγματα τα οποία πληγώνουν κάποιους ανθρώπους.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, ο Ντόναλντ Τραμπ, τουίταρε ότι συγχωρεί την πρώην προσωπική του βοηθό. «Η Μαντλίν Γουέστερχουτ είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα υπήρχε ποτέ λόγος να το χρησιμοποιήσω. Την καταλαβαίνω και την συγχωρώ! Αγαπώ την Τίφανι, είναι σπουδαία!».

Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του Τίφανι, το τελευταίο διάστημα, είναι ελάχιστες.

Ο Ντόναλντ με την Μελάνια Τραμπ φωτογραφίζονται παρέα με την Τίφανι να στέκεται λίγο πιο πέρα. Τον Απρίλιο του 2019.

Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τον Νοέμβριο του 2018 και πάλι η Τίφανι Τραμπ καθόταν αρκετά πιο πέρα από τον πατέρα της.

Και εδώ το ζεύγος Τραμπ με την Τίφανι να… ακολουθεί, τον Απρίλιο του 2018.

Πηγή: economistas.gr

Σχόλια