Ισπανία: Οι αναταράξεις της πτήσης προκάλεσαν τον τραυματισμό επιβατών & πληρώματος

Κόσμος
Ισπανία: Οι αναταράξεις της πτήσης προκάλεσαν τον τραυματισμό επιβατών & πληρώματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μαρτυρίες σοκάρουν και κάνουν λόγο για εκσφενδονισμό προς την οροφή του αεροπλάνου

Μία μεγάλη περιπέτεια σε πτήση που εκτελούσε δρομολόγιο από τον Μαυρίκιο έζησαν επιβάτες και πλήρωμα αεροσκάφους της ισπανικής εταιρίας τσάρτερ Evelop.

Οι σφοδρές αναταράξεις που σημειώθηκαν ακριβώς πάνω από την Αιθιοπία, είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στη Μαδρίτη, όπως έκανε γνωστό αξιωματούχος της εταιρίας που δεν κατονομάζεται.   

Το Airbus A330-343 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης, μετά το περιστατικό που διήρκησε 15 δευτερόλεπτα

Τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με μια πηγή από την εταιρεία που μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, 11 επιβάτες αγνόησαν την ένδειξη να φορέσουν τη ζώνη τους, προτού το αεροσκάφος πέσει στις αναταράξεις.

Η εφημερίδα El Mundo μετέφερε σήμερα, Τετάρτη, τη μαρτυρία ενός επιβάτη που περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, πολλοί άνθρωποι «εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή του αεροπλάνου, πετούσαν στον αέρα, όπως ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες».

«Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε» είπε στην El Mundo, προσθέτοντας ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκαλιάζονταν.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News