default-image

Κατακρεούργησε τον πρώην γαμπρό της με 27 μαχαιριές και μετά τον ευνούχισε

Κόσμος
Κατακρεούργησε τον πρώην γαμπρό της με 27 μαχαιριές και μετά τον ευνούχισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πεθερά ευνούχισε τον πρώην γαμπρό της, γιατί καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή και πέταξε τα απομεινάρια από το παράθυρο

Γυναίκα στη Ρωσία ομολόγησε τον ευνουχισμό του πρώην γαμπρού της, Ντμίτρι Μπογκντάνοφ (Dmitry Bogdanov), γιατί ο 32χρονος καθυστερούσε να δώσει τη διατροφή στην κόρη της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail», η 49χρονη, αφού τον σκότωσε, του έκοψε τους όρχεις και τους πέταξε από το παράθυρο. Το θύμα έπινε ένα ποτό με την πρώην πεθερά του και τον σύντροφό της, μέχρι που πάνω στη συζήτηση διαφώνησαν.

Ωστόσο, η διαφωνία εξελίχθηκε σε καβγά, κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα κατηγόρησε τον πρώην γαμπρό της ότι καθυστερεί να δώσει τα χρήματα της διατροφής στην πρώην γυναίκα του και τον γιο τους.

Τότε η 49χρονη, σε έξαλλη κατάσταση, του επιτέθηκε και τον σκότωσε με 27 μαχαιριές. Μάλιστα, παρότι εκείνος είχε καταρρεύσει, συνέχισε να τον μαχαιρώνει μαζί με τον σύντροφό της.

Μετά το φρικτό έγκλημα, η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της αποκάλυψε τι είχε κάνει. Εκείνη άφωνη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη. Στην αρχή το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως στη συνέχεια ομολόγησαν το έγκλημα.

Πηγή: ethnos.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News