Η κατάρα συνεχίζεται: Νεκρή εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Κόσμος
Η κατάρα συνεχίζεται: Νεκρή εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι από υπερβολική δόση ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλεπάλληλες τραγωδίες για την οικογένεια Κένεντι: Η 22χρονη είχε κατάθλιψη από μικρή ηλικία

Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται και προκαλεί μεγάλη θλίψη παγκοσμίως.

Μία ακόμα τραγική είδηση που προέρχεται από την οικογένεια, ήρθε να ταράξει τα «νερά» των ήδη πληγωμένων Κένεντι, καθώς την Πέμπτη πέθανε μία εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Η 22χρονο κοπέλα βρέθηκε μέσα σε κτιριακό συγκρότημα το οποίο ανήκει στην οικογένεια στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, ανέφερε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The New York Times.

Σύμφωνα με τους Times, το θύμα ονομαζόταν Σίρσε Κένεντι Χιλ και ήταν μόλις 22 ετών.

Επρόκειτο για μία από τις εγγονές του Ρόμπερτ και της Έθελ Κένεντι, της σημαντικότερης μορφής αυτής της μητριαρχικής οικογένειας, 91 ετών σήμερα.

«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της που δημοσίευσαν οι Times και άλλα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».

Κατά το ρεπορτάζ των NYT, ασθενοφόρο κλήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ το απόγευμα της Πέμπτης και η Χιλ Κένεντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κέιπ Κοντ του Χαϊάνις, όπου όμως οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η Σίρσε Χιλ φοιτούσε στο Boston College, όπου σπούδαζε επικοινωνία και ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η νεαρή είχε παραδεχθεί πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016.

Η Έθελ Κένεντι έχει βιώσει μια σειρά τραγωδίες, ιδίως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους των δύο από τα 11 παιδιά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News