Φλόριντα: Σκυλιά κατασπάραξαν άνδρα - Του κατάφεραν 100 δαγκωματιές

Κόσμος
Φλόριντα: Σκυλιά κατασπάραξαν άνδρα - Του κατάφεραν 100 δαγκωματιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας πέντε παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από επίθεση αγέλης σκύλων σε δάσος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 35 ετών, όταν δέχτηκε επίθεση από σκυλιά σε δάσος.

Ο Melvin Olds Jr. άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς έκανε το λάθος να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος και να φτάσει πιο γρήγορα στο σπίτι του και τότε δέχτηκε επίθεση από τα σκυλιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στη Φλόριντα. Μάλιστα το σώμα του 35χρονου βρέθηκε την ίδια μέρα με περισσότερες από 100 δαγκωματιές, σύμφωνα με πληροφορίες της Washingtonexaminer.

«Νόμιζα πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Είμαι σοκαρισμένη», είπε η μητέρα του θύματος.

Οι Αρχές έχουν τοποθετήσει παγίδες στην περιοχή με στόχο να πιάσουν τα σκυλιά που εμπλέκονται στην επίθεση. Μέχρι τώρα έχουν πιαστεί έξι σκυλιά των οποίων το μέγεθος ταιριάζει με αυτό θανάσιμων δαγκωμάτων στο πτώμα του Olds, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Ωστόσο αυτό δεν φτάνει σαν αποδεικτικό στοιχείο. Οι αρχές θα συγκρίνουν το DNA τους με αυτό που βρέθηκε στο τραύματα.

Το θύμα ήταν πατέρας πέντε παιδιών και παππούς. Σύμφωνα με τις Αρχές, εάν τα σκυλιά σχηματίσουν αγέλη μπορούν να εμφανίσουν επιθετική ή απρόβλεπτη συμπεριφορά, ωστόσο τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια. Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν στοιχεία για το τί θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και αν το θύμα είχε απειλητική συμπεριφορά προς τα γεγονός που θα μπορούσε να είχε πυροδοτήσει την επίθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News