Cameron Boyce: Νεκρός ο 20χρονος ηθοποιός της Disney

Κόσμος
Cameron Boyce: Νεκρός ο 20χρονος ηθοποιός της Disney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένη η Disney - Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Cameron Boyce

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο μόλις 20 ετών ηθοποιό, Cameron Boyce.

Ο ηθοποιός έχασε την ζωή του όταν κοιμόταν.

Ο ηθοποιός ζούσε στο Λος Άντζελες, έχοντας πρόσφατα μετακομίσει εκεί με φίλους, αλλά δεν είναι σαφές που ακριβώς βρισκόταν όταν πέθανε.

Ο Cameron ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ηλικία των εννέα ετών, έχοντας εμφανιστεί στην ταινία φρίκης Mirrors, ακολούθησε η ταινία με τον Adam Sandler «Grown Ups» ως ένα από τα παιδιά στην οθόνη του Hollywood.

Ο Cameron είχε παίξεις στις ταινίες της Disney «Η επόμενη γενιά» και «Gamer's Guide to Pretty Much Everything», και, μεταξύ άλλων, στις σειρές «Jessie», «Κουνήσου στο Ρυθμό», «Όστιν και Άλι», «Λιβ και Μάντι» και άλλες.

Η αιτία θανάτου του Κάμερον, ο οποίος έπαιξε τον Κάρλος στην ταινία, ανακοινώθηκε από την ίδια την οικογένεια στο ABC:

«Με βαριά καρδιά αναφέρουμε ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Cameron. Πέθανε στον ύπνο του λόγω μιας επιπλοκής που ήταν αποτέλεσμα μιας χρόνιας πάθησης που είχε. Ο κόσμος έχασε ένα από τα φωτεινότερα αστέρια του, αλλά το πνεύμα του θα ζήσει μέσα από την καλοσύνη και τη συμπόνια όλων όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου καθώς πενθούμε την απώλεια του πολύτιμου γιου και αδελφού μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News