Καλιφόρνια: Δείτε την αντίδραση δημοσιογράφων την ώρα του ισχυρού σεισμού

Κόσμος
Καλιφόρνια: Δείτε την αντίδραση δημοσιογράφων την ώρα του ισχυρού σεισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς αντέδρασαν την ώρα τους ισχυρού σεισμού δημοσιογράφοι του KCAL9 TV

Οι δημοσιογράφοι Σάρα Ντόντσεϊ και Χουάν Φερνάντες του τηλεοπτικού δικτύου KCAL9 TV ήταν σε ζωντανή σύνδεση όταν χτύπησε ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών έπληξε τη νότια Καλιφόρνια το βράδυ της Παρασκευής (πρωί Σαββάτου στην Ελλάδα), προκαλώντας πυρκαγιές, αποκλεισμό μέρους ενός αυτοκινητοδρόμου και κάποιες ζημιές σε κτίρια, ενώ μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ελαφρείς τραυματισμοί παρόλο που η ισχύς του ήταν 8 φορές μεγαλύτερη από τον προσεισμό που συντάραξε την ίδια περιοχή την Πέμπτη.

Τα βίντεο, σύμφωνα με το ethnos.gr, από τη στιγμή που ο σεισμός χτύπησε την πόλη είναι αρκετά, όπως και αυτό από το τηλεοπτικό δίκτυο KCAL9 TV. Οι δύο παρουσιαστές τους κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σάρα Ντόντσεϊ και Χουάν Φερνάντες ήταν στον "αέρα" όταν το στούνιο άρχισε να κουνιέται, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αμφότεροι κράτησαν την ψυχραιμία τους και συνέχισαν τη δουλειά τους μέχρι να δώσουν την "πάσα" στο επόμενο θέμα-βίντεο του δελτίου.

«Είναι ένας ισχυρός σεισμός. Νομίζω ότι πρέπει να μπούμε κάτω από γραφείο», είπε η Ντόντσεϊ στον συνάδελφό της πριν μπει κάτω από το γραφείο. Η ίδια αμέσως μετά έγραψε στο twitter πως παραλίγο να σπάσει το χέρι του Φερνάντες κατά τη διάρκεια του σεισμού:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News