Ινδός μαγός βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη & δεν ξαναβγήκε ποτέ

Κόσμος
Ινδός μαγός βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη & δεν ξαναβγήκε ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά αρκετές ώρες μετά δεν είχε βρεθεί τίποτα

Δέθηκε με αλυσίδες και βούτηξε στον ποταμό Γάγγη σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως μπορεί να λυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως δεν τα κατάφερε ένας Ινδός μάγος, καλλιτέχνης των αποδράσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην επανεμφανιστεί ποτέ από το νερό και οι αρχές να τον θεωρούν πλέον αγνοούμενο.

Ο Σανσάλ Λαχίρι, γνωστός με το ψευδώνυμο «Τζαντούγκαρ Μαντρέικ» («Ο μάγος Μαντρέικ») πήδηξε στο ποτάμι από έναν γερανό, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, πολλών μέσων ενημέρωσης και αστυνομικών που είχαν συγκεντρωθεί στις όχθες.

Όμως ο 40χρονος άνδρας δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά αρκετές ώρες μετά δεν είχε βρεθεί τίποτα. «Ακόμη ψάχνουμε», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας συγγενής του, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πριν ξεκινήσει ο Λαχίρι είπε ότι είχε επιχειρήσει την ίδια απόδραση, στο ίδιο σημείο πριν από 21 χρόνια. «Ήμουν αλυσοδεμένος μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και με πέταξαν στο νερό από τη γέφυρα Χοουράχ. Χρειάστηκα 29 δευτερόλεπτα για να βγω», εξήγησε. Παραδέχτηκε όμως ότι αυτήν τη φορά τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. «Αν καταφέρω να απελευθερωθώ, θα είναι μαγικό. Αν όχι, θα είναι τραγωδία»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News