Οργή στη Μεγάλη Βρετανία για τη σχέση 44χρονου με 16χρονη

Κόσμος
Οργή στη Μεγάλη Βρετανία για τη σχέση 44χρονου με 16χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντοκιμαντέρ για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία και το Channel 5 έρχεται αντιμέτωπο με σοβαρές επικρίσεις του κοινού μετά την προβολή ενός αποσπάσματος εκπομπής που παρουσιάζει τη σχέση ενός 44χρονου με μια… 16χρονη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι δημοσίευσε στο Twitter ένα μέρος από το ντοκιμαντέρ Age Gap Love το οποίο πραγματεύεται τις σχέσεις  με διαφορά ηλικίας. Η σχέση του εν λόγω ζευγαριού παρουσιάζεται ως… σχέση με διαφορά ηλικίας.

Πρόκειται για τον Andy Telford, έναν 44χρονο τότε οδηγό λεωφορείο από τη Βόρεια Ουαλία που είδε και… ερωτεύτηκε την 16χρονη Beth η οποία μετέπειτα έγινε γυναίκα του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, στη βρετανική εκπομπή, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να παντρευτούν, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν για να… γλιτώσουν από τους γείτονες που χαρακτήριζαν τον μεσήλικα «παιδόφιλο».

Μάλιστα, η σχέση πήρε αυτή την τροπή με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της 16χρονης.

Οι χρήστες του Twitter, πάντως, δε δείχνουν καμία ανοχή παρά το γεγονός ότι η Beth και ο Andy είναι  παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια έχοντας και παιδιά. «Είναι τρελό που το προβάλλετε αυτό. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζετε ως φυσιολογική τη συμπεριφορά μεσήλικων «αρπακτικών» και να παρουσιάζετε την ανάρμοστη σχέση τους με ανήλικα κορίτσια ως ρομαντική ιστορία», έγραψε ένας χρήστης.

Δεκάδες άλλοι επισήμαναν εξοργισμένοι ότι πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News