Serial Killer της Κύπρου: Παραδέχθηκε τη συνάντηση με τρίτη γυναίκα αλλά όχι ότι την σκότωσε

Ελλάδα
Serial Killer της Κύπρου: Παραδέχθηκε τη συνάντηση με τρίτη γυναίκα αλλά όχι ότι την σκότωσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο 35χρονος, «Ορέστης» - Για πρώτη φορά οι αρχές ζητούν έκδοση διατάγματος κράτησης υπόπτου για φόνο, χωρίς να υπάρχει πτώμα, ενώ διερευνάται ο φόνος της Maricar Vladez

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου ο 35χρονος, το οποίο διέταξε τη διήμερη προσωποκράτησή του, με τη διαδικασία να συνεχίζεται το Μεγάλο Σάββατο.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά οι αρχές ζητούν έκδοση διατάγματος κράτησης υπόπτου για φόνο, χωρίς να υπάρχει πτώμα. Παράλληλα, το δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι διερευνάται ο φόνος της Maricar Vladez.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στο διάταγμα κράτησής του.

Ο «Ορέστης» επανασυνελήφθη χθες από την Αστυνομία, ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης από τις Φιλιππίνες, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2017. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι ανακριτές, ο 35χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε με την ελλειπούσα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε φωτογραφία της ταυτότητας της Maricar.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος philenews.gr ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 29χρονη στις 13 Δεκεμβρίου του 2017, ημέρα κατά την οποία εξαφανίστηκε, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Την ίδια στιγμή, από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου οι αρχές αναζητούν το πτώμα της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose, τον φόνο της οποίας παραδέχθηκε ο «Ορέστης». Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες και στο Μιτσερό, καθώς τα μέλη της ΕΜΑΚ θα εξετάσουν με ρομποτική κάμερα το τελευταίο κομμάτι της ανατολικής πτέρυγας του φρεατίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News