Serial killer στην Κύπρο: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον «Ορέστη»

Ελλάδα
Serial killer στην Κύπρο: Νέο ένταλμα σύλληψης για τον «Ορέστη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον... «Ορέστη» από τις Κυπριακές αρχές

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου και όχι μόνο, μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν τον κρατούμενου για υποθέσεις απαγωγής και δολοφονίας εκ προμελέτης, τον λεγόμενο «Ορέστη»

Οι Κυπριακές Αρχές αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης εξέδωσαν και νέο ένταλμα σύλληψης για τον λεγόμενο «Ορέστη», ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο δεν εντοπίστηκε τρίτο πτώμα, όμως πρόκειται για υπόθεση που αφορά υποψήφιο θύμα, το οποίο αγνοείται από το Δεκέμβριο του 2017 και η μητέρα της οποίας απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοράσεως για εντοπισμό της κόρης της.

Εξάλλου, φαίνεται πως η… επανασύλληψη πραγματοποιήθηκε βάσει στοιχείων από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του υπόπτου.

Αύριο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News