Βρέθηκε ο πατέρας με το κοριτσάκι από τη viral φωτογραφία στην Παναγία των Παρισίων

Κόσμος
Βρέθηκε ο πατέρας με το κοριτσάκι από τη viral φωτογραφία στην Παναγία των Παρισίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η viral φωτογραφία του πατέρα και της κόρης μπροστά στην Παναγία των Παρισίων

Το Twitter έκανε για άλλη μία φορά το... θαύμα του. Η αναζήτηση του πατέρα με το κοριτσάκι που παίζουν ανέμελα μπροστά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, μία ώρα προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά, έλαβε τέλος. Το ζευγάρι στη viral φωτογραφία βρέθηκε, χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου.

Τρεις ημέρες μετά την πυρκαγιά στoν ιστορικό ναό της Παναγίας των Παρισίων που συντάραξε όλο τον κόσμο και την ανάρτηση μιας γυναίκας στο Twitter, της Μπρουκ Γουίνσδορ, το ζευγάρι που εικονίζεται στη viral φωτογραφία βρέθηκε, όπως ανακοίνωσε η ίδια χρήστης.

Αν και η Γουίνσδορ δεν αποκάλυψε την ταυτότητά τους –ο άνδρας και η κόρη του ήθελαν να μείνουν ανώνυμοι– είπε ότι ήταν ευγνώμονες για τη φωτογραφία αυτή και σχεδιάζουν να την κρατήσουν ως έναν μικρό θησαυρό για τα επόμενα χρόνια.

«Η αναζήτηση τελείωσε! Η φωτογραφία έφτασε μέχρι τον μπαμπά και την οικογένειά του. Επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος μετά την τραγωδία και έγραψε: "Ευχαριστώ και πάλι για αυτή την όμορφη φωτογραφία. Θα βρούμε ένα ξεχωριστό μέρος γι’ αυτήν". Ευχαριστώ όλους όσοι μοιράστηκαν τη φωτογραφία και τα ευγενικά σας λόγια», αναφέρει η Γουίνσδορ στο Twitter.

Σε ένα άλλο tweet, η Μπρουκ Γουίνσδορ πρόσθεσε: «Με βρήκε μέσω του Twitter. Ήξερα ότι θα τα καταφέρνατε».

Η Μπρουκ Γουίνσδορ έκανε έκκληση στο Twitter για βοήθεια στον εντοπισμό της ταυτότητας του πατέρα και της κόρης στη φωτογραφία που τράβηξε την Δευτέρα μία ώρα προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων. Το πλάνο δείχνει τον άνδρα να χαμογελά καθώς κάνει κύκλους το κοριτσάκι κρατώντας το από τα χέρια, έξω από το ιστορικό κτίριο.

 «Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία καθώς φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα προτού ξεσπάσει η φωτιά. Παραλίγο να πλησιάσω τον πατέρα και να τον ρωτήσω αν ήθελε τη φωτογραφία. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις κάποια μαγεία, βοήθησέ τον να βρει αυτή τη φωτογραφία», έγραψε στο tweet της η Μπρουκ Γουίνδσορ.

Μέσα σε 3 ημέρες η ανάρτησή της πήρε πάνω από 470.000 likes και αναδημοσιεύτηκε πάνω από 225.000 φορές.

Η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας και κατέστρεψε την οροφή τού 850 ετών κτιρίου και ένα μέρος του.

Η καθολική εκκλησία είναι ένα παγκοσμίου φήμης ορόσημο για τη γαλλική πρωτεύουσα, μετά τον Πύργο του Άιφελ, και αποτελεί κέντρο θρησκευτικής και πολιτιστικής ζωής για αιώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News