Mαθητής επιτέθηκε σε 4 άτομα μέσα σε σχολείο στο Όσλο

Κόσμος
Mαθητής επιτέθηκε σε 4 άτομα μέσα σε σχολείο στο Όσλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαθητής συνελήφθη από την αστυνομία μετά από περιστατικό βίας

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση μαθητή που επιτέθηκε καθηγητή και τρία ακόμη μέλη του προσωπικού ενός σχολείου στο Όσλο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία του Όσλο ανακοίνωσε στο Twitter ότι έστειλε περιπολικά στο σχολείο του Μπρίνσενγκ περίπου στις 08:30 το πρωί εξαιτίας ενός περιστατικού «βίας και μιας απειλητικής κατάστασης».

Ένας μικρός μαθητής απειλούσε έναν εργαζόμενο με ένα μαχαίρι ψωμιού, όπως αποδείχθηκε τελικά. Ο δράστης, που περιγράφεται ως πολύ μικρός σε ηλικία, τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τέσσερις εργαζόμενοι στο σχολείο αυτό, που βρίσκεται στο ανατολικό Όσλο, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Dagbladet, έχουν υποστεί τραύματα από δαγκωματιές, ενώ ένας εξ αυτών έχει τραυματιστεί με ένα πιρούνι.

Το αγόρι, που φοιτά στο σχολείο αυτό, συνελήφθη σύμφωνα με το ethnos.gr μετά τις καταγγελίες ότι επιτέθηκε εναντίον του προσωπικού με ένα μαχαίρι. Προς το παρόν το κίνητρό του δεν είναι γνωστό, όμως σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από έναν διαπληκτισμό στο διάλλειμα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News