Ο Αρκάς και το σκίτσο του για το... γαργαλητό του Τσίπρα

Ελλάδα
Ο Αρκάς και το σκίτσο του για το... γαργαλητό του Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα αιχμηρό του σχόλιο, παρενέβη στην πολιτική επικαιρότητα ο Αρκάς, σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί… γαργαλητού

Το γαργαλητό στο οποίο και αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός  μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση με νέους για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης δεν άφησε… ασυγκίνητο ούτε τον Αρκά.

Αυτή την φορά παρενέβη με ένα καυστικό σκίτσο.

Σε αυτό λοιπόν ο πρωθυπουργός απλώνει την… πατούσα του στους φίλους του για να τους αποδείξει ότι δεν υποκύπτει τόσο εύκολα!

Σε ομιλία του ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι κάποιοι συνεργάτες του τον "γαργάλησαν" για να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές.

Θέλοντας να καταδείξει ότι δεν φοβάται τις εκλογές απλώς εκτιμά τη σημασία των ευρωεκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αν και πολλοί με έχουν ‘γαργαλήσει’ να κάνουμε εθνικές εκλογές την ίδια μέρα, αντιστέκομαι και δεν θα γίνει αυτό».

 Μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση με νέους για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης, που διοργανώνεται από τον Στέλιο Κούλογλου, στο Θέατρο Κιβωτός, ο πρωθυπουργός είπε πως είναι κρίσιμες ευρωπαϊκές επιλογές για το μέλλον της Ευρώπης, άρα και της Ελλάδας και πως οι νέοι θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα και να πάνε να ψηφίσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News