Mακελάρης Ν. Ζηλανδίας: «Ερχόμαστε για την Αγιά Σοφιά – Δολοφονήστε Ερντογάν & Μέρκελ»

Κόσμος
Mακελάρης Ν. Ζηλανδίας: «Ερχόμαστε για την Αγιά Σοφιά – Δολοφονήστε Ερντογάν & Μέρκελ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μανιφέστο μίσους του μακελάρη που ζητούσε τη δολοφονία Ερντογάν και Μέρκελ

Ένα «μανιφέστο» 73 σελίδων, στο οποίο εξηγούσε τα κίνητρα της επίθεσης δημοσιοποίησε στο facebook ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας που εκτέλεσε δεκάδες ψυχές. Ο 28χρονος δράστης εξηγεί ότι ήθελε να επιτεθεί κατά μουσουλμάνων και ανέφερε ως κίνητρό του τη « λευκή γενοκτονία», όρος που χρησιμοποιούν ρατσιστικές ομάδες για να αναφερθούν στη μετανάστευση και την αύξηση του πληθυσμού των μειονοτήτων. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ερχόμαστε για την Αγιά Σοφιά και ζητούσε τη δολοφονία του Ερντογάν και της Μέρκελ.

Σύμφωνα με την ανάλυση του κειμένου του, ο "Brenton Tarrant" φαίνεται ότι  προετοίμαζε εδώ και μήνες τις επιθέσεις στη Νέα Ζηλανδία. Καθώς ξεκίνησε να γράφει το κείμενο στις 21 Ιανουαρίου και έκανε την τελευταία αλλαγή χθες, λίγες ώρες πριν την αιματοχυσία στα δύο τζαμιά.

«Η Μέρκελ πρέπει να πεθάνει πρώτη»

Ο "Brenton Tarrant" καλεί τους ομοιδεάτες του να δολοφονήσουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, κάνοντας λόγο για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας».

«Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών. Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή.

Μάλιστα, αναφέρει ότι η Μέρκελ είναι η «μητέρα όλων των αντι-λευκών, αντί-γερμανικών πραγμάτων» και γιαυτό είναι στην κορυφή της λίστας με τους «προδότες» που πρέπει να πεθάνουν.

«Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη - Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες»

Ο δράστης του μακελειού μιλά για το όραμά του για μία Ευρώπη των «λευκών» και κάνει ειδική αναφορά στους Τούρκους, τους οποίους απειλεί με αφανισμό. Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «ηγέτη ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη» και τους Τούρκους μετανάστες «στρατιώτες του Ερντογάν που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη».

«Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς, στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».

Είδωλά του ο Μπρέιβικ και ο Όσμπορν

Ο 28χρονος Αυστραλός, δηλώνει θαυμαστής του Νορβηγού ακροδεξιού Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ που σκότωσε 77 ανθρώπους στη Νορβηγία του 2011 και υπέρμαχος της «λευκής φυλής». Μάλιστα γράφει ότι είχε επαφή μαζί του και «πήρα την ευχή για την αποστολή μου αφού επικοινώνησα με τους αδερφούς του ιππότες».

Ελπίζει σε Νόμπελ μόλις αποφυλακιστεί, όπως ο «τρομοκράτης» Νέλσον Μαντέλα

Σε κάποιο σημείο προς το τέλος τους μανιφέστου του σύμφωνα με το kathimerini.gr ο 28χρονος πιστεύει ότι θα φυλακιστεί για τις πράξεις του αλλά όταν θα εκτίσει την ποινή του θα τιμηθεί με Νόμπελ Ειρήνης όπως ο Νέλσον Μαντέλα.

«Δεν περιμένω απλά να βγω, αλλά επίσης περιμένω και ένα βραβείο Νόμπελ. Όπως βράβευσαν τον τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα μόλις ο δικός του λαός κατάφερε τη νίκη και πήρε την εξουσία. Περιμένω να αποφυλακιστώ 27 χρόνια μετά την καταδίκη μου, τα ίδια χρόνια με τον Μαντέλα,για το ίδιο έγκλημα» γράφει χαρακτηριστικά…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News