Αιθιοπικές Αερογραμμές: Νεκροί και οι 157 επιβαίνοντες

Κόσμος
Αιθιοπικές Αερογραμμές: Νεκροί και οι 157 επιβαίνοντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες από την πτήση των Αιθιοπικών Αερογραμμών, με 149 επιβάτες και 8μελες πλήρωμα

“Δεν υπάρχουν επιζώντες από την πτήση, στην οποία επέβαιναν επιβάτες από 33 χώρες,” ανέφερε η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή της αεροπορικής εταιρίας.

Το αεροπλάνο, με 149 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος, απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς - Αμπέμπα και είχε προορισμό το Ναϊρόμπι της Κένυας. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε ποιο σημείο συνετρίβη.

Οκτώ Κινέζοι επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 737 των Αιθιοπικών Αερογραμμών που συνετρίβη σήμερα το πρωί, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Κίνας.

Ασταθής ρυθμός ανόδου

Το επιβατικό αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα το πρωί με 149 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος “ είχε ασταθή ρυθμό ανόδου [Vertical Speed],” σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα καταγραφής πτήσεων “flightradar24.”

“Τα στοιχεία από το δίκτυο Flightradar24 ADS-B δείχνουν ότι ο ρυθμός ανόδου του αεροσκάφους ήταν ασταθής, μετά την απογείωση του,” ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, το παραπάνω δίκτυο παρακολούθησης πτήσεων, που έχει την έδρα του στην Σουηδία.

Συλλυπητήρια από τον Πρωθυπουργό

Συλλυπητήρια στα θύματα της πτώσης του αεροσκάφους των Αιθιοπικών αερογραμμών προς το Ναϊρόμπι δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό Twitter του γραφείου του πρωθυπουργού της χώρας, δίχως να προστίθενται άλλες λεπτομέρειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News