Η τρομακτική & απειλητική «Μόμο» είναι νεκρή!

Κόσμος
Η τρομακτική & απειλητική «Μόμο» είναι νεκρή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δημιουργός ανακοίνωσε ότι το γλυπτό καταστράφηκε

Παρελθόν αποτελεί πλέον το γλυπτό Mother Bird που δημιουργήθηκε το 2016 από έναν 43χρονο καλλιτέχνη, αναπαριστά μία ιδιαιτέρως τρομακτική φιγούρα και ταυτίστηκε με ένα παιχνίδι αυτοκτονίας το οποίο απειλεί τις ζωές χιλιάδων παιδιών.

Ο δημιουργός της λοιπόν, ανακοίνωσε ότι η φιγούρα της «Μόμο» δεν υπάρχει πια… είναι νεκρή. Ο ίδιος μιλώντας, σύμφωνα με το ethnos.gr, από το εργαστήριο του στο Τόκιο, καθησύχασε τα παιδιά λέγοντας πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται αφού «η Μόμο είναι νεκρή».

Ο καλλιτέχνης εξήγησε στη Sun πως «το γλυπτό μου δεν υπάρχει πια. Δεν ήταν προορισμένο να κρατήσει. Είχε αρχίσει να σαπίζει και το κατέστρεψα. Τα παιδιά μπορούν να κοιμούνται ήσυχα ξέροντας ότι η Μόμο είναι νεκρή. Δεν υπάρχει πια και η κατάρα έχει διαλυθεί».

Η ιστορία πίσω από τη Μόμο

Το γλυπτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες μιας έκθεσης στο Τόκιο και στην αρχή πέρασε απαρατήρητο από κριτικούς και κοινό.

Όμως κανείς δεν περίμενε πως η Mother Bird θα ταυτιζόταν με κάτι τόσο επικίνδυνο και απειλητικό που έδινε εντολές σε παιδιά μέσω διαδικτύου και τα προέτρεπε να αυτοκτονήσουν.

Η φήμη της εξαπλώθηκε παγκοσμίως και ευτυχώς πλέον… δεν υπάρχει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News