Οικογένεια έθαψε ζωντανό στο χιόνι 7χρονο γιατί δεν ήξερε τη Βίβλο

Κόσμος
Οικογένεια έθαψε ζωντανό στο χιόνι 7χρονο γιατί δεν ήξερε τη Βίβλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ έχουν «μουδιάσει» από το στυγερό και αρρωστημένο έγκλημα

Δεν το χωρά ανθρώπου νους το τι έκανε μια οικογένεια σε ένα 7χρονο αγόρι στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, αφού το μικρό παιδί πέθανε γιατί έκανε διάφορα… «παραπτώματα».

Ένα ζευγάρι και ο έφηβος γιος τους συνελήφθησαν καθώς έθαψαν το αγόρι που είχαν υπό την κηδεμονία τους διότι δεν ήξερε χωρία από τη Βίβλο.

Γενικότερα, σύμφωνα με το foxnews.gr, η οικογένεια υπέβαλε τον 7χρονο σε βασανιστήρια επειδή δεν μπορούσε να απαγγείλει εδάφια της Βίβλου και μάλιστα δε δίστασαν να τον θάψουν ζωντανό στο χιόνι και τελικά να πεθάνει από υποθερμία.

Το ζευγάρι, πάντως, τιμωρούσε το παιδί με διάφορους τρόπους, για παράδειγμα να κρατά επί δύο ώρες ένα ξύλο 20 κιλών. Ο ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι ο έφηβος γιος της οικογένειας είχε κλοτσήσει τουλάχιστον 100 φορές το παιδί αφού διαπιστώθηκε ότι είχε σπασμένα πλευρά.

Ο γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ενώ ο 48χρονος πατέρας για δολοφονία και αμέλεια. Η 35χρονη μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, κακοποίηση ανηλίκου και αποτυχία να αποτρέψει επιθέσεις.

Δεν είναι γνωστό τι είδους σχέση είχαν οι οικογένεια με τον 7χρονο, όμως είχαν κερδίσει την επιμέλεια.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News