default-image

Σοκ στη Βρετανία: Διαρρήκτης ασέλγησε στο πτώμα γυναίκας μέσα σε γραφείο τελετών

Κόσμος
Σοκ στη Βρετανία: Διαρρήκτης ασέλγησε στο πτώμα γυναίκας μέσα σε γραφείο τελετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδικάστηκε για το αδίκημά του - Συντετριμμένη η οικογένεια του θύματος

Ανατριχιάζει και σοκάρει η υπόθεση νεκροφιλίας που σημειώθηκε στη Βρετανία και είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστεί ένας άντρας σε έξι χρόνια κάθειρξης με την κατηγορία ασέλγειας ενός πτώματος μέσα σε γραφείο τελετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο δράστης υποστήριξε ότι διέρρηξε το γραφείο για να ληστέψει, όντας υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

«Τα αδικήματα που διαπράξατε είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας» δήλωσε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του εις βάρος του Κασίμ Κουράμ, 23 ετών.

«Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση», πρόσθεσε ο δικαστής. «Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους», είπε ο Ινμάν χαρακτηριστικά.

Ο 23χρονος δήλωσε ένοχος ότι συνουσιάστηκε με ένα πτώμα στις 11 Νοεμβρίου στον νεκροθάλαμο ενός γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ.

Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στο πτώμα μιας γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για νομικούς λόγους. Η σορός της γυναίκας βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα.

Συνελήφθη καθώς έφευγε από το γραφείο τελετών αφού είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News