Σοκ στη Ρωσία: Παππούς έκαψε τον εγγονό του στο φούρνο

Κόσμος
Σοκ στη Ρωσία: Παππούς έκαψε τον εγγονό του στο φούρνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χωριό της Ρωσίας συνέβη το περιστατικό με τον άντρα που είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ανατριχιαστική είναι η ιστορία που μας έρχεται από τη Ρωσία, έχει σοκάρει όμως ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ένα μωρό μόλις 11 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας του ίδιου του του παππού

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, η μητέρα του βρέφους το άφησε στους γονείς της για να πάει στη δουλειά. Αυτά που μεσολάβησαν μέχρι να επιστρέψει και να δει το παιδί της καμένο, λυγίζουν και τον πιο σκληρό.

Ο πατέρας της σύμφωνα με τους γείτονες ήταν μεθυσμένος. Στις καταθέσεις είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε άρπαξε τον εγγονό του και τον πέταξε στον πέτρινο φούρνο του σπιτιού. Το παιδί κάηκε μαζί με τα ξύλα…

Όταν η μητέρα του μωρού γύρισε στο σπίτι, αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα.

Η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον 47χρονo παππού, αλλά και την 42χρονη σύζυγό του επειδή δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το τρομακτικό έγκλημα.

Η μητέρα του 11μηνου βρέφους έγραψε στο Facebook:

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου γιε.

Ο πόνος δεν σταματάει ούτε λεπτό. Πως θα το αντιμετωπίσω αυτό αν δεν είσαι μαζί μου. Δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω. Μόνο η φωτογραφία είναι εδώ.

Την κοιτάζω και μου χαμογελάς. Μου λείπεις πολύ αγαπημένε μου γιε.

Σε παρακαλώ έλα να με δεις μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Έλα να μας δεις στα όνειρά μου. Ξέρω ότι πλέον τα βλέπεις όλα γιατί πετάς πολύ ψηλά.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News