Μυστήριο με την «απαγωγή» της ζάμπλουτης ηλικιωμένης στην Αυστρία

Κόσμος
Μυστήριο με την «απαγωγή» της ζάμπλουτης ηλικιωμένης στην Αυστρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση

Ο συναγερμός για την απαγωγή μίας 88χρονης από την Αυστρία, έληξε καθώς η ηλικιωμένη εμφανίστηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη στην αστυνομία του Τιρόλου.

Πρόκειται για τη γυναίκα που συνδέεται με μία από τις μεγαλύτερες περιουσίες της Αυστρίας, αφού, σε πρώτη φάση, είχε κάνει λόγο για «απαγωγή», για να ακολουθήσει κατόπιν μια τεράστια επιχείρηση έρευνας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η ηλικιωμένη είχε θεαθεί να επιβιβάζεται σε μια λιμουζίνα, συνοδευόμενη από δύο άνδρες, ενώ περπατούσε σε δρόμο του Άιζενστατ, στα σύνορα με την Ουγγαρία, προκαλώντας την ανησυχία των δικών της.

Η εξαφάνιση αυτής της γυναίκας, που αναγνωρίστηκε ως η μητέρα του Στέφαν Οτρουμπάι, του διαχειριστή της περιουσίας του ουγγρικού οίκου των Εστερχάζι, πυροδότησε φόβους για μια «απαγωγή».

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε η 88χρονη η αστυνομία, η ίδια υποστήριξε ότι «επιβιβάστηκε εκουσίως» στη λιμουζίνα, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές. Οι συνοδοί της έδωσαν επίσης κατάθεση στην αστυνομία. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για ριχθεί φως στις «ακριβείς συνθήκες» υπό τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, «διεθνούς» χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, καθώς οι αρχές φοβόντουσαν ότι η 88χρονη πιθανόν θα οδηγούνταν στην Ουγγαρία, χωρίς τη θέλησή της.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News