default-image

Σοκ στο Μεξικό: 10χρονη αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη η μαμά της

Κόσμος
Σοκ στο Μεξικό: 10χρονη αυτοκτόνησε για να είναι χαρούμενη η μαμά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητείται η μητέρα της – Γνωστοί του κοριτσιού δεν έβλεπαν ένα παιδί θλιμμένο

Δεν το χωρά ανθρώπου νους το λόγο για τον οποίο ένα 10χρονο κορίτσι στο Μεξικό αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα λόγια είναι περιττά και η είδηση ανατριχιάζει.

Η 10χρονη μέσα από ένα γράμμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σ’ αυτό το διάβημα… και ο λόγος ουσιαστικά δεν ήταν άλλος αλλά το ότι ήθελε η μητέρα της να είναι χαρούμενη.

Την 6η Ιανουαρίου, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές του Αγουασκαλιέντες έλαβαν την ενημέρωση πως ένα κοριτσάκι είχε κρεμαστεί. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, πέρα από τη 10χρονη βρήκαν και το γράμμα της που προκαλεί σοκ.

«Αγαπητοί τρεις βασιλιάδες, το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω είναι η μητέρα μου να είναι η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο από τη στιγμή που δεν θα πια εδώ, καθώς της προκαλώ πόνο και καταστρέφω την ζωή της από την ημέρα που γεννήθηκα, ενώ ήμουν και ο λόγος που ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι.

Θέλω να ζητήσω από την μητέρα μου να είναι ήρεμη, να μην δουλεύει και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω είναι η ευτυχία της. Ελπίζω μία μέρα να με θυμάσαι και στον ουρανό επιτέλους να με αγκαλιάσεις.

Νομίζω ότι το καλύτερο δώρο για τους τρεις βασιλιάδες είναι να αυτοκτονήσω. Πάντα μου έλεγες ότι ευχόσουν να μην είχα γεννηθεί ποτέ. Σε αγαπάω τόσο πολύ μαμά. Ξέρω ότι οι τρεις βασιλιάδες δεν υπάρχουν, αλλά σου δίνω αυτό το καταπληκτικό δώρο».

Η ημέρα των τριών βασιλιάδων γιορτάζεται στο Μεξικό στις 6 Ιανουαρίου και τότε οι οικογένειες ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος της επήλθε έπειτα από πνιγμό. Η μητέρα του κοριτσιού, ωστόσο, έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News